header foto header foto header foto header foto
Algemeen Inschrijven Contributie
 

Inschrijfformulier 

Leuk dat je lid wilt worden van Schaerweijde! Meer informatie over onze diverse  lidmaatschappen vind je op de betreffende pagina's op de site. Ook de pagina's Lidmaatschap en Contributie zijn de moeite waard om even door te nemen. 


Meteen inschrijven? Graag het het onderstaande formulier invullen. De vragen die met een * staan aangegeven, zijn verplicht. Ben je klaar? Kies dan 'volgende stap' voor een laatste check. Alleen als alle verplichte velden zijn ingevuld kun je het formulier verzenden. Ter afronding klik je op 'definitief verzenden. 


Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].


Keuze inschrijving
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contributie
  De automatische incasso zal in drie termijnen plaatsvinden, in augustus, september en oktober. Lid geworden na 1 oktober, dan wordt de contributie in één keer van de rekening afgeschreven. Zonder automatische incasso wordt de contributie verhoogd met 30 euro administratiekosten. Indien onderstaande vraag met ‘ja' beantwoord wordt, is Z.S.V. Schaerweijde gemachtigd om tot wederopzegging de contributie automatisch ten laste van de hierboven opgegeven rekening te incasseren. Voor meer informatie zie toelichting contributie. https://schaerweijde.nl/files/documenten/2021519_ToelichtingHockeyContributieZSVSchaerweijde.pdf

 
   
Financieel
   
 
   
 
Scheidsrechterskaart
   
 
   
Inschrijven Senior/Trim
   
   
   
   
   
Inschrijven Junioren/G-hockey
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Inzet voor de club
  Schaerweijde is een vereniging. Zonder actieve bijdrage van vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Bij inschrijving gaat u akkoord met het vervullen van twee  bardiensten per seizoen en bent u bereid om een vrijwilligersfunctie te vervullen. 

 
   
   
Ondersteunend lidmaatschap
  Jeugdleden tot 18 jaar hebben geen stemrecht tijdens de ALV. Als Hockeybestuur willen wij graag dat u als betrokken ouder toch kunt stemmen en daarmee invloed kunt hebben op het Schaerweijdebeleid (contributies, trainingen, faciliteiten e.d.). Het ondersteunend lidmaatschap voor € 25,00 per seizoen is daarvoor een mooie optie. Door dit lidmaatschap krijgt u stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, waarvan er tenminste twee per jaar plaatsvinden. Daarnaast steunt u Schaerweijde financieel met een jaarlijkse bijdrage. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website onder Lidmaatschap > Ondersteunend lidmaatschap. Indien u ondersteunend lid wilt worden, verzoeken wij u onderstaande vragen te beantwoorden.

 
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Sponsoring
   
Vrijwilliger
   
Overige informatie
   
 
Toestemming
  Bij deze inschrijving geef ik (als ouder of wettelijk vertegenwoordiger van een kind onder de leeftijd van 16 jaar) toestemming voor het plaatsen van foto’s of andere persoonsgegevens van mij(n kind), bijvoorbeeld op social media of (bedrijfs)websites van ZSV Schaerweijde