Hole_9_aankomst.jpg hole_5_afslag.JPG vijver2.JPG header_schaerweijde.jpg
 

Busjes

 

Het seizoen is voor jullie weer van start gegaan en ook dit seizoen verzorgen wij weer het vervoer voor jullie vanaf Utrecht naar Schaerweijde. Hier onder wat punten opgesomd om alles wat te verduidelijken.     

De opstapplaats 

Er wordt opgestapt bij de bloemenkiosk gelegen aan de Prinsesselaan. Dit is nabij de begraafplaats Sint Barbara. Hier zal je ook afgezet worden! 

 

De busjes 

Er rijden per keer drie busjes. Dit zullen er niet meer worden! Jullie worden vervoerd in een negen persoon busje. Min de chauffeur kunnen er dus 8 personen in. Wij kunnen dan ook maximaal 24 spelers per keer vervoeren. Het is niet toegestaan om te eten, drinken of roken. Een flesje water is verder geen probleem. Deze busjes zijn in bruikleen van Kiekeboe hou ze dus AUB netjes!! Verder rijden de chauffeurs op basis van een rooster. Houdt je dus goed aan de opstap tijden zodat iedereen op tijd op het veld kan staan. (wij zijn geen pendeldienst).

 

Bereikbaarheid van de chauffeurs  

De chauffeurs zijn bereikbaar via de team Captains groep ’s app. Deze app is alleen bedoelt voor de aanvoerders van het de dames en heren teams.

 

Mocht je hier niet in zitten en contact willen maken met T&E Personeelsdiensten. Kan je ons bereiken op 088 2828 880 of 0633613350 en vragen naar Gregory Mando.

 

Afmelden van trainen 

Indien jullie besluiten niet te gaan trainen dient dit op de speeldag voor 13:00 aangegeven te worden in de team captains groep ‘s app. 


Opstaptijden op zondag De wedstrijd roosters worden iedere donderdag gemaakt en verstuurd in de team captains groep ’s app. Deze dient goed bekeken te worden en mogelijke aanpassingen uiterlijk door te geven op vrijdag voor 13:00. Mochten er teams na afloop van een wedstrijd een drankje willen doen in het café moet dit natuurlijk kunnen. Echter, communiceer dit als team captain met de chauffeurs zodat zij weten dat jullie later nog vervoerd moeten worden. De chauffeurs zullen altijd aangeven wanneer ze de laatste ritten zullen rijden. Het is de verantwoordelijkheid van de team captains om dit goed in de gaten te houden.

Overige vragen etc. 

 

Mogen verstuurd worden naar [email protected].

 

Rooster september / november

Let op: het rooster wordt voor het 2e deel van het seizoen maart / juni wederom aangepast. Houd de Schaerweijde website dus goed in de gaten voor veranderingen.