hole_5_afslag.JPG header_schaerweijde.jpg Hole_9_aankomst.jpg vijver2.JPG
 

Vrijwilligersburo informatie

Vrijwilligers
Bij Schaerweijde is een groep vrijwilligers actief die met groot enthousiasme, professionaliteit en gezelligheid veel werk voor de club verricht. Dankzij hun inzet beleven de leden veel hockeyplezier en houden we de vereniging organisatorisch en recreatief draaiend. We zijn hen dankbaar voor al hun tijd
en energie!
 
Ook deze vrijwilligers willen af en toe weer iets anders doen en daarom blijven we altijd op zoek naar betrokken leden/vrienden/ouders die zich willen inzetten binnen een bepaalde taak, commissie of bestuur.

Aanleiding opzetten bureau
We hebben gemerkt dat het voor veel mensen niet altijd duidelijk is wat zij kunnen bijdragen aan de club. Wat houdt het werk in, met wie doe je het en hoeveel tijd kost het? Om iets meer structuur en coördinatie in de vacatures en de geïnteresseerden te krijgen, is het vrijwilligersbureau opgezet.
 
Coördinatie
Het vrijwilligersbureau is het verzamelpunt van alle vacatures binnen onze vereniging. Commissies kunnen de vacatures via de mail aanleveren bij [email protected] waarna wij het op de site plaatsen. Daarnaast benaderen we actief mensen die aangegeven hebben graag iets voor de club te willen doen. 
Tenslotte kan je met vragen of met jouw aanbod bij ons terecht. Ook als je graag iets wil doen voor de vereniging, maar je vindt niet de passende vacature, neem gerust contact met ons op. Uiteraard mag je ons aanschieten ‘langs de velden' of mailen [email protected].
 
Gezocht
We zoeken mensen die zich structureel voor de vereniging willen inzetten en mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. De inzet varieert van computerwerk, organiseren, bardiensten, vraagbaak, sjouwen en inrichten, coördineren, besturen en communiceren. Kortom voor ieders talent en interesse is wel een passende vrijwilligerstaak te vinden. Neem eens een kijkje op de pagina Vacatures of er een leuke, interessante vacature is die bij jou past!
 
Wie?
Patricia le Gras