Hole_9_aankomst.jpg header_schaerweijde.jpg vijver2.JPG hole_5_afslag.JPG
 

Materiaal & Kleding

Trainingsmateriaal


Om iedereen beter te kunnen bedienen van trainingsmateriaal (ballen, pionnen,  hesjes) is voor een nieuw systeem gekozen. Geen gesjouw meer voor de trainers en spelers met tassen van de lockers naar het veld, maar op de velden staan containers met materiaal. Ieder veld heeft z'n eigen container! 

Doel is minder verlies van materiaal, meer verantwoordelijkheid voor iedereen die op het veld materiaal gebruikt. Wat uit de container komt, moet aan het einde van elke training weer in de container terug. Voor de zomerstop is een pilot gedraaid op veld 3 en met succes. Eigenlijk is het niet geheel nieuw, want bij de jongste jeugd trainen ze altijd zo. 

Midned en Q&A sponsoren de trainingsballen dit jaar! Duidelijk herkenbaar voor de trainingstassen.

De containers worden aan het begin van de middag geopend door de hoofdtrainers en 's-avonds weer afgesloten. Wees zuinig op de spullen. Het volgende team traint ook graag met voldoende materiaal.

Wat dan te doen met de wedstrijden eerste en tweede lijn zonder trainingstas? Ook dat is geregeld. Elk eerste en tweede lijns team krijgt een wedstrijdballentas.Schaerweijde Shirt regeling


1. Alle Schaerweijde jeugdleden (met uitzondering van Funkeys) dienen tijdens competitiewedstrijden een officieel Schaerweijde-shirt van Indian Maharadja te dragen.

2. Ieder jeugdlid ontvangt 1x per 2 jaar een shirtvoucher, aanvang bij de Benjamins of het 1e jaar dat men lid wordt op oudere leeftijd. Bijdrage op de contributiefactuur is € 35, één maal per 2 jaar. 

3. De shirtvoucher is inwisselbaar voor een Schaerweijde thuisshirt en wordt verstrekt via de managers.

4. Ook voor keepers is er een speciaal voor Schaerweijde ontworpen keepershirt. Keepers kunnen het voucher inwisselen voor dit keepershirt.

5. De clubkleding zal - net zoals voorheen - beschikbaar zijn in de winkel van SunnyCamp op de Slotlaan te Zeist. 

6. Voor sponsoring van teamkleding verwijzen we graag naar het hoofdstuk Sponsoring.

7. Indien het clubshirt tijdens de periode van uitgifte tot de periode van de volgende uitgifte vervangen dient te worden (om welke reden dan ook), dient men zelf een nieuw shirt aan te schaffen.Materiaal

Bij de start van het seizoen krijgt elk team materialen ter beschikking: twee cornermaskers, een keeperstas met inhoud (legguards, klompen, helm, bodyprotector, broek) en een zorgtas met inhoud.

De teams krijgen de materialen in bruikleen. Aan het einde van het hockeyseizoen dienen de materialen weer in goede staat te worden ingeleverd. De datum hiervoor wordt voor het einde van het seizoen gecommuniceerd.

Wanneer er materialen kwijt, kapot of vernield zijn worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Dit bedrag zal via automatische incasso worden geïnd.

Bij de afgifte van de materialen vragen wij een vertegenwoordiger van het team een bruikleenovereenkomst te tekenen met een machtiging voor de (eventuele) automatische incasso. Deze machtiging wordt aan het einde van het seizoen, na inlevering van de materialen, vernietigd.

Voor een overzicht van de kosten van de cornermaskers, keeperstas en zorgtas zie onderstaande bijlage.