Hole_9_aankomst.jpg hole_5_afslag.JPG vijver2.JPG header_schaerweijde.jpg
 

Inschrijfformulier

De inschrijfperiode voor de jeugd is elk jaar geopend van 1 t/m 30 april van elk kalenderjaar. 
Alleen aanmeldingen die via de website in deze periode zijn gedaan, nemen wij mee in de teamindelingen voor het nieuwe seizoen indien in de betreffende leeftijdscategorie plaatsingsmogelijkheden zijn. 

Aanmeldingen die na 30 april binnenkomen, worden individueel beoordeeld, tenzij er in de betreffende leeftijdscategorie geen plaatsingsmogelijkheden meer zijn.
Plaatsing gebeurt op basis van het aannamebeleid zoals gepubliceerd op de website onder Lidmaatschap > Aannamebeleid.

Inschrijven voor Senioren, Trimhockey en G-hockey (aangepast hockey) is het gehele jaar mogelijk.

Om je in te schrijven vul je onderstaand formulier in. 
De vragen die met een sterretje staan aangegeven zijn verplicht. 

Klaar? Kies dan "volgende stap" voor een laatste check. Alleen als alle verplichte velden zijn ingevuld kun je het formulier definitief verzenden. Ter afronding klik je op "definitief verzenden”.

Keuze inschrijving
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contributie
  De automatische incasso zal in drie termijnen plaatsvinden, in augustus, september en oktober. Wordt u lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van uw rekening worden afgeschreven. Voor leden die niet via automatische incasso betalen wordt de contibutie verhoogd met € 30,00 administratiekosten. Indien de contributie per uiterlijk 31 oktober niet is voldaan, zal er een boete van € 30,00 in rekening worden gebracht. Indien u onderstaande vraag met ja beantwoord, machtigt u daarmee Z.S.V. Schaerweijde te Zeist om tot wederopzegging de contributie van het Schaerweijde lidmaatschap hockey automatisch ten laste van de hierboven opgegeven rekening te incasseren. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering en kunt u vinden op www.schaerweijde.nl

 
   
Financieel
   
 
   
 
Scheidsrechterskaart
  Schaerweijde verwacht dat alle jeugdleden vanaf de B-leeftijd en tenminste 1 ouder van jeugdleden in de D-lijn in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart of deze zo snel mogelijk gaan behalen. De club organiseert hiervoor cursussen voor (jeugd)leden en ouders die geen kaart hebben; zij ontvangen een oproep om een 'E-learning' cursus te volgen en op één avond in het clubhuis examen te doen. Alle 1e jaars B-jeugdleden en één ouder van elk D-jeugdlid worden automatisch aangemeld, de ouders kunnen zelf bepalen wie de cursus volgt. Schaerweijde betaalt de kosten indien de online cursus op tijd is afgerond en de kandidaat aanwezig is geweest om examen te doen. Indien dit niet het geval is worden de kosten van € 7,50 t.b.v. de afdracht aan de KNHB plus € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien een B-speler zonder geldige reden de cursus niet afmaakt of niet komt opdagen bij het examen is hij/zij vanaf de examendatum niet meer speelgerechtigd totdat het examen is gehaald.

 
   
 
   
Inschrijven Senior/Trim
   
   
   
   
   
Inschrijven Junior en G-Hockey
  Voor Juniorleden (niet voor G-Hockey) geldt dat zij ook deelnemen aan het zaalhockeyseizoen, tenzij zij zich hiervoor per e-mail afmelden aan het begin van het veldhockeyseizoen. De uiterste afmeldtermijn en het e-mailadres om af te melden wordt 1 maand van te voren kenbaar gemaakt via de website. De contributie voor zaalhockey wordt vastgesteld tijdens de ALV in juni. Alle 1e- en 2e-lijns juniorenteams van Schaerweijde zijn verplicht deel te nemen aan het zaalhockeyseizoen en kunnen zich hiervoor niet afmelden.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Inzet voor de club
  Schaerweijde is een vereniging. Zonder actieve bijdrage van vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Bij inschrijving gaat u akkoord met het vervullen van 2 bardiensten per seizoen en bent u bereid om een van onderstaande vrijwilligersfuncties te vervullen. U kunt hieronder aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat, zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

 
   
   
Ondersteunend lidmaatschap
  Jeugdleden tot 18 jaar hebben geen stemrecht tijdens de ALV. Als Hockeybestuur willen wij graag dat u als betrokken ouder toch kunt stemmen en daarmee invloed kunt hebben op het Schaerweijdebeleid (contributies, trainingen, faciliteiten e.d.). Het ondersteunend lidmaatschap voor € 25,00 per seizoen is daarvoor een mooie optie. Door dit lidmaatschap krijgt u stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, waarvan er tenminste twee per jaar plaatsvinden. Daarnaast steunt u Schaerweijde financieel met een jaarlijkse bijdrage. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website onder Lidmaatschap > Ondersteunend lidmaatschap. Indien u ondersteunend lid wilt worden, verzoeken wij u onderstaande vragen te beantwoorden.

 
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Sponsoring
   
Vrijwilliger
   
Overige informatie
   
 
Toestemming
  Bij deze inschrijving geef ik (als ouder of wettelijk vertegenwoordiger van een kind onder de leeftijd van 16 jaar) toestemming voor het plaatsen van foto’s of andere persoonsgegevens van mij(n kind), bijvoorbeeld op social media of (bedrijfs)websites van ZSV Schaerweijde