vijver2.JPG Hole_9_aankomst.jpg header_schaerweijde.jpg hole_5_afslag.JPG
 

Ambities & Sponsoring

De uitstraling van sportsponsoring
Zelfs in een tijd dat de economie onder druk staat, blijft sportsponsoring een activiteit die bedrijven niet graag opgeven. Los van het gegeven dat met sportsponsoring naamsbekendheid toeneemt en op sympathieke wijze aandacht wordt gevraagd voor uw producten, diensten en/of activiteiten, staat u door een sportclub te sponsoren middenin de samenleving. Een samenleving die bewegen waardeert en aanmoedigt. Die presteren waardeert en inzet en discipline als positieve waarden beschouwt. Schaerweijde waardeert het enorm dat u uw naam wil verbinden aan onze vereniging. En stelt daar uiteraard veel tegenover.

Geen confectie, maar maatwerk
Graag gaan we met u in gesprek over de invulling van uw sponsorship. Uiteraard bieden wij u als basis een pakket aan met de daarbij behorende tegenprestaties voor uw bijdrage. Maar als wij op basis van ons contact weten welk communicatiedoel u nastreeft, kan met onze keuzemogelijkheden de invulling ontstaan die uw ambities onderstreept. Per slot van rekening moeten er twee partijen zijn die naar ieders tevredenheid gaan samenwerken. Zodat wij trots op u zijn en u trots op Schaerweijde.

Zichtbaar effect van uw sponsorship
Als sponsor heeft u de keus uit verschillende pakketten, met in ieder geval één tegenprestatie op maat. Zodat u zelf ook kunt zien dat uw bijdrage tot zijn recht komt. En zich vertaalt in een mooier en schoner clubhuis of een oefenveld. En uw bedrijf of organisatie de aandacht krijgt die het verdient. Wekelijks komen er op en rond ons veld meer dan 5000 sporters en toeschouwers. Jeugd en volwassenen. Klanten en collega-ondernemers. Kortom: verschillende doelgroepen die u kunt bereiken.

Klik hier voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden.

Graag gaan we met u in gesprek.  

We kunnen uw steun goed gebruiken.

[email protected]