header foto header foto header foto header foto
Algemeen Organisatie Junioren Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen G-hockey Keepersclub Zaalhockey
 

In het hart van Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, speelt Schaerweijde met ruim 2200 leden en waar we in de weekenden bijna 5000 bezoekers ontvangen. Een hockey- en golfclub met meer dan 85 jaar traditie. Ambitieus en gezellig. Een club waar topprestaties worden geleverd die de jeugd inspireren. Waar leden van de eerste heren- en damesteams in contact staan met breedte-sporters en ruim 300 vrijwilligers.

De breedte-sport is en blijft de basis van onze mooie club, waar jeugd-teamleden wekelijks trainen en andere clubs iedere week op sportieve wijze tegemoet treden op prachtige watervelden. De club telt meer dan 700 actieve senior hockeyleden. Ieder weekend spelen al deze breedte-teams competitiewedstrijden op onze velden.

Schaerweijde is ook een club waar beroemde hockeyers als Suzan van der Wielen, Marlies Vossen en Stefan Veen zich inzetten voor de breedte- en tophockey en waar tophockeysters Eva de Goede en Joyce Sombroek vandaan komen. Stuk voor stuk vedetten die de jeugd inspireren zich aan de club te binden.

Een club waar Fairplay alweer heel wat jaren een vast onderdeel uitmaakt van wat we willen uitdragen. Sportiviteit & Respect worden voortdurend bewaakt en onder de aandacht gebracht in een omgeving die gastvrijheid uitstraalt en kwalitatief op een steeds hoger niveau wordt gebracht. Op prachtige velden en in een gezellig clubhuis waar hockeyers en golfers elkaar ontmoeten, waar je snel en lekker kunt eten en een goed glas klaar staat. Waar contacten op natuurlijke wijze worden onderhouden én ontstaan, het netwerk groeit en wordt verdiept.

SPONSORING

Het sponsoren van Schaerweijde biedt u een unieke kans. Uw bijdrage versterkt niet alleen de top- en breedtesport op de Utrechtse Heuvelrug, maar is tevens uw ideale springplank om meer zaken te doen en uw klantenkring verder te vergroten. Onze samenleving is sportminded. Sport verbindt als niets anders en Schaerweijde wil u als sponsor graag helpen uw mogelijkheden uit te breiden. Sponsor zijn van Schaerweijde houdt dan ook niet op bij het plaatsen van een reclamedoek, het geven van uw bedrijfsnaam aan een van onze schitterende velden of het plaatsen van een advertentie. Wij helpen u graag met het maken van verbindingen en introduceren u rondom het tophockey bij collega-sponsoren. Dat kan ook door lid te worden van Club 32, de Businessclub van Schaerweijde. Onder begeleiding van nationale hockeydeskundigen maken wij van het evenement dat wij u aanbieden een moment om nooit te vergeten.

Naast verschillende sponsoruitingen binnen Schaerweijde heeft de sponsor de mogelijkheid om zelf het initiatief te nemen om dit zeer interessante podium op een goede manier te gebruiken.

Veel leden en bezoekers voelen zich verbonden met Schaerweijde en komen er iedere week. Deze mensen nemen hun sociale netwerk mee; zij hebben allemaal buren, familie, vrienden en kennen via de school van hun kinderen weer andere ouders. Daarnaast ontvangen wij een groot aantal bezoekende sporters die ‘uit spelen’, die ook weer een groot netwerk hebben. Met het goed activeren van uw eigen organisatie bereikt u via Schaerweijde al gauw zo’n 25.000 mensen.

Kortom het sponsoren van Schaerweijde is een fantastische mogelijkheid om uw doelstellingen te bereiken en het sportieve karakter van uw organisatie onder de aandacht te brengen.

CONTACT

Neem contact op met de sponsorcommissie van Schaerweijde, we helpen u graag verder bij de ideale vorm van ondersteuning die het beste bij uw merk past.

Frank Quix, voorzitter Stichting Sponsoring
Telefoon 0655825887
Email: [email protected]