header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Senioren

Materialen
Contactpersonen

Schaerweijde heeft een brede senioren selectie, variërend van prestatieteams tot gezelligheidsteams. Dit seizoen heeft Schaerweijde 17 dames teams, 5 heren teams, 11 Veteranen teams en 5 Hockey7 teams. Daarnaast biedt Schaerweijde Trimhockey aan op de maandag, woensdag en vrijdag. Indien je interesse hebt om bij Schaerweijde te komen hockeyen, neem dan contact op met [email protected] of schrijf je in via de website.
De teamindelingen en trainingen zijn op de site geplaatst en is natuurlijk ook terug te vinden in de Schaerweijde App. Hiervoor zal je wel moeten inloggen. Indien je deze gegevens niet meer kan vinden, stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Alle teams krijgen de mogelijkheid om minimaal een keer in de week te trainen op de velden van Schaerweijde. Binnen Schaerweijde zijn ervaren trainers aangesteld om deze trainingen te begeleiden. 

Schaerweijde biedt naast de standaardtraining op woensdag om 19.45 de mogelijkheid om een keeperstraining te volgen. Deze training is niet alleen voor vaste keepers, maar ook voor spelers welke op zondag ingeroosterd staan om te keepen en nog niet heel veel ervaring hierin hebben. Voor meer informatie stuur in mail naar: [email protected] 
Zou je zelf training willen geven voor jeugd of andere seniorenteams, tegen een kleine vergoeding, meldt je dan aan bij: [email protected].
Schaerweijde heeft 3 busjes met chauffeurs ter beschikking gesteld om leden van Schaerweijde te vervoeren van en naar Utrecht voor trainingen en/of thuiswedstrijden. Alle seniorenleden mogen hier kosteloos gebruik van maken met wel het verzoek hier netjes mee om te gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de busjes is er een planning gemaakt. Meer informatie hierover is terug te vinden onder "Busjes".

Indien je als team geen gebruik wenst te maken van de busjes (als je bijvoorbeeld niet gaat trainen), meld dit dan tijdig, zodat de planningen kunnen worden aangepast. 
Voor vragen mbt busjes/vervoer graag contact opnemen met [email protected].
Alle seniorenteams binnen Schaerweijde worden uitgerust met een keepersuitrusting. Deze keepersuitrusting zal in bruikleen worden gesteld door de materiaalcommissie. Om niet elke week de spullen heen en weer te sjouwen, zijn er tevens lockers beschikbaar waar de spullen in kunnen worden opgeborgen.
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot trainingsmaterialen en keepersuitrusting graag contact opnemen met de materiaalcommissie [email protected].

Tijdens de wedstrijden zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Voor wat betreft het regelen van scheidsrechters hebben jullie o.a. de volgende keuzes:

  1. Je geeft jouw team op voor een poule van teams die elkaar fluiten. Dit betekent dat je eigen spelers kan inzetten als scheidsrechters voor een andere wedstrijd en je spelers van een ander team kunt krijgen die jouw wedstrijd fluiten. Teams met gedeelde fluitbeurten worden zoveel mogelijk na elkaar gepland, soms in een drieluik, en zo mogelijk op hetzelfde veld.
  2. Er komt vanuit Schaerweijde een lijst met scheidsrechters + telefoonnummers die we aan jullie zullen mailen. Je kunt zelf deze scheidsrechters benaderen om te vragen de wedstrijd te fluiten. Dit kost € 20,- per scheidsrechter per wedstrijd, dit reken je zelf af met de ingehuurde scheidsrechter.
  3. Je regelt je scheidsrechters via goedescheids.nl. Dit zijn vaak dezelfde jongens als op de lijst van Schaerweijde. De kosten hiervan zijn minimaal € 25,- per scheidsrechter per wedstrijd, een deel daarvan komt ten goede van de scheidsrechter. Goedescheids.nl regelt de scheidsrechters voor jouw wedstrijd. Als aanvoerder blijf je eindverantwoordelijk voor het regelen.
  4. Je regelt je scheidsrechters op een andere manier, bijv. via eigen contacten binnen de club.

Let op, indien je geen scheidsrechter laat opdagen, zullen hiervoor sancties in rekening worden gebracht.

Indien er vragen zijn over zaken welke niet zijn vernoemd, neem dan contact op met je lijncoördinator of stuur een mail naar de
wedstrijdsecretaris Nayyirih de Koning wedsec.senioren@schaerweijde.nl.
Lijncoördinator Dames Eva Kamperman - 06648224464 [email protected]
Lijncoördinator Heren Oswin van den Boer - 06 55253344 [email protected]
Lijncoördinator Veteranen Dames Marieke Zuidema - 06 10984229 [email protected]
Lijncoördinator Veteranen Heren Jorrit Hachmer - 06 28564609 [email protected]
Lijncoördinator Hockey7 Maurice Helmes - 06 83236857 [email protected]
Lijncoördinator Trim:Frank Mulder - 06 10722963 en Daniel Mens - 06 28113204 [email protected]
Vervoer T&E Khaleda Sadat [email protected]