header-schaer-website-v6.jpg
 

Senioren

Schaerweijde heeft een brede senioren selectie, variërend van prestatieteams tot gezelligheidsteams. Dit seizoen heeft Schaerweijde 18 dames teams, 7 heren teams en 9 Veteranen teams. Daarnaast biedt Schaerweijde Trimhockey aan op de maandag, woensdag en vrijdag. Indien je interesse hebt om bij Schaerweijde te komen hockeyen, neem dan contact op met[email protected] of schrijf je in via de web-site.

De teamindelingen en trainingen zijn op de site geplaatst en is natuurlijk ook terug te vinden in de Schaerweijde App. Hiervoor zal je wel moeten inloggen. Indien je deze gegevens niet meer kan vinden, stuur dan even een mailtje naar: [email protected]Alle teams krijgen de mogelijkheid om minimaal een keer in de week te trainen op de velden van Schaerweijde. Binnen Schaerweijde zijn ervaren trainers aangesteld om deze trainingen te begeleiden. 

Schaerweijde biedt naast de standaard training op woensdag om 19:45 de mogelijkheid om een keepers training te volgen. Deze training is niet alleen voor vaste keepers, maar ook voor spelers welke op zondag ingeroosterd staan om te keepen en nog niet heel veel ervaring hierin hebben. Voor meer informatie stuur in mail naar: [email protected] 

Indien je als team besluit niet te gaan trainen, neem dan tijdig contact op met je trainer en de busjes zodat deze hier rekening mee kunnen houden

Zou je zelf training willen geven voor jeugd of andere senioren teams tegen een kleine vergoeding, meldt je dan aan bij: [email protected]Schaerweijde heeft 3 busjes met chauffeurs ter beschikking gesteld om leden van Schaerweijde te vervoeren van en naar Utrecht voor trainingen en/of thuis wedstrijden. Alle senioren leden mogen hier kosteloos gebruik van maken met wel het verzoek hier netjes mee om te gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de busjes is er een planning gemaakt. Meer informatie hierover is terug te vinden onder "Busjes" 

Indien je als team wenst geen gebruik te maken van de busjes (als je bijvoorbeeld niet gaat trainen), meld dit dan tijdig, zodat de planningen kunnen worden aangepast.
Vragen mbt busjes/vervoer graag contact opnemen met: [email protected]Alle senioren teams binnen Schaerweijde worden uitgerust met een keepers uitrusting. Deze keepers uitrusting zal in bruikleen worden gesteld door de materiaal commissie. Om niet elke week de spullen heen en weer te sjouwen zijn er tevens lockers beschikbaar waar de spullen in kunnen worden achter gelaten.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot trainingsmaterialen en keepers uitrusting graag contact opnemen met de materiaal commissie: [email protected]Tijdens de wedstrijden zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Binnen Schaerweijde zal je als thuisspelend team door de wedstrijdsecretaris worden ingedeeld om een ander team te fluiten en visa versa. Zorg ervoor dat je als aanvoerder weet welk team jouw wedstrijd fluit en neem desnoods de dag ervoor nog even contact op met het team op om af te stemmen wie er komen. Er is namelijk niks vervelender dan geen scheidsrechters te hebben als je wilt gaan spelen.

Indien je niet afhankelijk wilt zijn van andere teams, kun je aan de wedstrijdsecretaris te kennen geven dat je graag zelf scheidsrechters wilt leveren voor je eigen wedstrijden. De wedstrijd secretaris zal hier dan rekening mee houden met het inplannen.
Let op, indien je niet als team komt opdagen zullen hiervoor sancties in rekening worden gebracht.
Indien er vragen zijn voor zaken welke niet zijn vernoemd, neem dan contact op met je lijncoördinator of stuur een mail naar [email protected]:


Lijncoördinator Dames teams: Tim Schouten (06-30612647)
Lijncoördinator Heren teams : Oswin van den Boer (06-55253344)
Lijncoördinator Veteranen Dames: Oswin van den Boer (06-55253344)
Lijncoördinator Veteranen Heren: Jorrit Hachmer (06 28564609)
Lijncoördinator Hockey7ns: Maurice Helmes (06 83236857)
Wedstrijd Secretaris: Rune Koster ([email protected])
Vervoer: Christine Oudekerk ([email protected])