header foto header foto header foto header foto
 
THJ = Tophockey Jeugd

JA1 en MA1 geplaatst voor Landelijk!

27-9-2020

Afgelopen zaterdagmiddag hebben zowel JA1 als MA1 zich op een zonovergoten Veld 1 geplaatst voor de Landelijke competitie! 

 

In een wat eenzijdige wedstrijd werden de bezoekers van MOP uit Vught door JA1 op een 9-1 nederlaag getrakteerd. In de poule met daarnaast Den Bosch en Leonidas staan zij op de eerste plaats. De laatste wedstrijd volgende week tegen Leonidas doet er niet meer toe.De mannen legden bij vlagen heerlijke combinaties op de mat, de 'oh's en 'ah's' galmden door Stadion De Kuil. Bij de immer scherpe coaches en succesduo Razwan Ahmed en Jur van der Have kon er bij tijd en wijle een glimlach van af. Manager Roel Hart hoefde geen moment het veld in te rennen met de managerstas Hij kon zich te goed doen aan vele repen Dextro, die de jongens kennelijk niet nodig hadden.

Ook Meisjes A1 hockeyde zich in de voorlaatste ronde veilig voor landelijk door met 2-1 te winnen van GHBS dat, hoewel uitgespeeld voor landelijk toch stevig voor de dag kwam, zo zagen de meisjes van MA1 getraind en gecoached door Michiel Franck en Muhammad Rizwan en gemanaged door Hanneke van de Kamp.

De landelijke kan een nog groter Zeister gehalte krijgen, want ook Phoenix kan zich nog plaatsen voor het hoogste niveau. Dat moet blijken in de laatste speelronde waarvoor Schaerweijde MA1 zal afreizen naar Leonidas in Rotterdam. Maar voor onze meiden is dat dus allemaal om des keizers baard.

 

Nu mag er van deze talentvolle lichting A-jeugd, met veel spelers in Nederlands A en Nederlands B en de overige spelers stonden ook niet achteraan bij het uitdelen van talent, wel wat worden verwacht. Maar niets komt vanzelf in dit leven! De jonge vrouwen en mannen hebben dat ook waargemaakt. Na de herfst treden zij aan voor de volgende fase van deze reis.


Reacties


Frank Quix

28-9-2020 @ 10:19:02 |Mooie prestatie van beide teams!

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding