header foto header foto header foto header foto
 
THJ = Tophockey Jeugd

Cas en Luuk: onafscheidelijk duo, nu ook in Heren1

25-9-2020 Ze spelen al zo lang samen: Casper Berkman en Lucas Veen, zo’n beetje de hele jeugdopleiding bij Schaerweijde. Samen naar de bondsselectietrainingen, Nederlands B, Nederlands A. De successen bleven niet uit. In de zaal twee keer nationaal kampioen, op het veld werden ook prijzen gepakt. 

Waar gaat het eindigen? Cas en Luuk zijn niet de enigen. Schaerweijde heeft zowel bij de jongens als de meisjes heel veel talenten: Annelisa Hehakaya, Noa van der Hurk, Mijke Veen, Jaap Solleveld, Daan Troost, Boris Aardenburg, Pepijn Leenhouts, Isa Kroot, Eva Mares. We moeten niet vreemd opkijken als we ze dit seizoen bij Dames 1 of Heren 1 in actie zien. Cas en Luuk speelden vorige week in de Gold Cup mee, op de foto zie je Cas voor het eerst het veld ingaan in Heren 1. Annelisa en Eva speelden zelfs al in de competitie tegen Rood Wit. Mijke en Noa beten het spits af in de eerste competitiewedstrijd tegen Schiedam en speelden afgelopen zondag ook mee tegen Cartouche.

Verantwoord doorstromen heet dat. Niet iedere week, maar gedoseerd. Zodat onze talenten kunnen rijpen en niet voortijdig afbranden. We gaan het volgen. Volgende week een foto van de debuterende dames!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding