header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Teamindelingen Junioren en JJ seizoen 2021-2022

Jeugd  |  6-6-2021

De indeling voor JJ en Junioren is het resultaat van een zorgvuldig proces waarin lijncoördinator, technisch coördinator, technisch manager, hoofdtrainer, trainer en coaches samen de kinderen beoordelen op diverse criteria; van motivatie tot talent en van sociale tot lichamelijke aspecten. Zeker dit jaar, waarin er veel in onderlinge wedstrijden is gehockeyd, waren er veel gelegenheden waarbij de betrokkenen de kinderen hebben zien spelen. 

De Junioren hebben daarnaast hun input qua (sociale) voorkeuren middels een enquête kenbaar kunnen maken. Ook deze informatie is zoveel waar mogelijk meegenomen. We verwachten dat we met alle input van afgelopen jaar een goede indeling hebben gemaakt. 

Voor de Jongste Jeugd tot en met de D-lijn heeft de KNHB een ‘routekaart’ ontwikkeld waarin helder het teamvormingsproces is uitgelegd.

https://schaerweijde.nl/files/documenten/202166_UitgangspuntenprocesteamvormingJJenJunioren2021.pdf

De teamindeling zijn gepubliceerd achter de inlog via www.schaerweijde.nl - Hockey - inloggen met je lidnummer en wachtwoord:

Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Junioren Seizoen 2021-2022

Jongste Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Jongste Jeugd Seizoen 2021-2022

Vragen naar aanleiding van de teamindeling

Hoewel alle betrokken hun uiterste best doen om iedere speler in het juiste team te plaatsen, kan het zijn dat je vragen hebt over de indeling. Hou bij je reactie rekening dat deze vrijwilligers hun uiterste best hebben gedaan om voor alle spelers een goede afweging te maken. 

Voor vragen over de teams tot en met D-lijn kan gemaild worden naar [email protected]en voor vragen over teams van de A, B, C lijn naar [email protected].

N.B. De teamindeling voor de jongens A (met uitzondering van JA1) is ‘voorlopig’. De betrokkenen zijn hierover geïnformeerd.Nieuwsafbeelding