header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Shirtvoucher seizoen 2021-2022

Alg = algemeen  |  20-4-2021

Algemeen

Alle Schaerweijde hockeyleden (m.u.v. de Funkey’s) dienen tijdens competitiewedstrijden een officieel Schaerweijde shirt te dragen. Het shirtvoucherreglement van Schaerweijde voorziet daarin op een makkelijke manier. Met de shirtvoucher krijgen de leden bovendien een korting van 5 euro per thuisshirt.

Indien jouw zoon/dochter in een bepaald seizoen geen gebruik wenst te maken van de shirtvoucher, kun je dit vóór 1 juli, voorafgaand aan het nieuwe seizoen, per email aangeven via [email protected]

Alleen tijdig ontvangen emails op bovengenoemd adres worden in behandeling genomen. Je krijgt van Schaerweijde een ontvangstbevestiging en de shirtvoucherdatum schuift vervolgens 1 seizoen op.

Indien het shirt tijdens de periode van uitgifte tot de periode van de volgende uitgifte vervangen dient te worden (om welke reden dan ook), dien je zelf een nieuw thuisshirt aan te schaffen bij Sunny Camp. Zonder shirtvoucher krijg je geen korting.

Shirtvoucher Jeugd

Ieder jeugdlid ontvangt 1 x per 2 jaar een shirtvoucher (via de teammanager).

Voor deze voucher is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er - in het seizoen dat het jeugdlid een voucher ontvangt – 35 euro bij zijn/haar contributie berekend.

Shirtvoucher Senioren

Ieder seniorenlid ontvangt 1 x per 5 jaar een shirtvoucher (via de teammanager).

Voor deze voucher is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er – in het seizoen dat het seniorenlid een voucher ontvangt – 35 euro bij zijn/haar contributie berekend.

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws