header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Aanmelden nieuwe jeugdleden tussen 1 en 30 april

Jeu = jeugd  |  1-4-2021

Kom gezellig & sportief hockeyen bij Schaerweijde. Onze jeugdafdeling is één van de grootste van de regio. Honderden kinderen trainen en spelen wekelijks op ons mooie complex met 5 kunstgrasvelden en een eigen zaalhockeyhal. De trainingen worden gegeven door trainers opgeleid aan de Schaerweijde Coaching Academy en er worden veel extra activiteiten georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.

De aanmeldperiode voor nieuwe jeugdleden voor het volgende hockeyseizoen 2021-2022 is geopend. Vanaf 1 tot en met 30 april kunnen jeugdleden zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website onder Clubinfo > Lidmaatschap > Inschrijven.

Alleen aanmeldingen die t/m 30 april via de website in deze periode zijn gedaan, kunnen wij meenemen in de teamindelingen voor het nieuwe seizoen indien in de betreffende leeftijdscategorie plaatsingsmogelijkheden zijn. Aanmeldingen die na 30 april binnenkomen, worden individueel beoordeeld, tenzij er in de betreffende leeftijdscategorie geen plaatsingsmogelijkheden meer zijn. 

Jeugdleden kunnen opgegeven worden voor seizoen 2021-2022 wanneer zij op 1 oktober 2021 vijf jaar of ouder zijn. Kinderen die op 1 oktober 2021 achttien jaar zijn, vallen in de categorie (jonge) senioren.

In sommige lijnen is het aantal aanmeldingen groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Om zo transparant mogelijk te zijn, heeft Schaerweijde een aannamebeleid met criteria opgesteld voor het plaatsen van jeugdleden. Deze criteria staan ook op de website onder Clubinfo > Lidmaatschap > Aannamebeleid.

Nieuwsafbeelding