header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Trainers gezocht voor seizoen ‘2021-2022’

Jeu = jeugd  |  12-4-2021

Hockeytraining; leuk, belangrijk en leerzaam!

Het Technisch Management is al druk bezig met de invulling van de trainers voor volgend seizoen. We zijn dan ook opzoek naar (jeugd-)spelers en ouders die interesse hebben om komend seizoen een team te trainen.

Schaerweijde heeft een krachtige jeugdopleiding voor zowel sportieve als meer recreatieve spelers. Daarin bouwen we, vanuit de Coaching Academy, een goed staf bestaande uit jeugdtrainers, professionals en ouders.

Ook nu zijn we op zoek naar nieuwe jeugdtrainers, ouders en professionals die samen met onze gedreven technische staf willen zorgen voor plezier en opleiding van onze jeugd.

Jeugdtrainer

Heb jij tijd en zin om ook training te geven, dan gaan we graag kijken of we voor jouw een plaats als trainer kunnen vinden. Als (jeugd-)trainer bij Schaerweijde wordt je begeleid door de technisch manager, hoofdtrainers en ouderbegeleiders, die helpen de trainingen tot een succes te maken.

Als jeugdtrainer krijg je, naast begeleiding op het veld, ook zelf training. Je staat er niet alleen voor. Vanuit de Schaerweijde Coaching Academy zorgen we voor zowel training in techniek, spelinzicht als je vaardigheden als trainer. Als jeugdtrainer bij Schaerweijde ontvang je een marktconforme vergoeding aan de hand van je leeftijd en ervaring.

Oudertrainer

Heb je een hockey/sport/didactische achtergrond? Vind je het leuk om kinderen te leren hockeyen? Heb je tijd beschikbaar op werkdagen? Mogelijk is dan deze oproep iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar ouders die komend seizoen mee willen helpen in het verder ontwikkelen van onze jeugd. Een belangrijke en ook erg leuke taak. Leerzaam bovendien.

De mogelijkheden verschillen per lijn, voor meer informatie kun je terecht bij de technisch manager van de lijn waar je zou willen helpen.

Bij wie kan je je aanmelden?

Wil jij graag volgend seizoen als trainer aan de slag, informeer dan rechtstreeks bij de technisch manager van de lijn van je voorkeur. Zij verwijzen je door als een andere lijn beter past.

Funkey's - E6

Lenie Pierik

06 5246 1483

D-E8

Michiel Franck

06 4061 1931

CBA junioren

Gerard Alblas

06 5383 8289

CBA top

Razwan Ahmed

06 4442 2066


Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws