header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Prolongatie en contributie

HB = hockeybestuur  |  17-2-2021

Beste Schaerweijdenaren,

Het is bijna niet te geloven maar het is precies een jaar geleden dat wij met elkaar het laatste normale hockeyweekend op Schaerweijde hebben gehad. Toen brak de crisis uit en hebben we te maken gekregen met allerhande beperkingen voor onze leden. Gelukkig kan de jeugd nog wel volledig trainen en onderling tegen elkaar spelen, maar voor de senioren is er door de beperkingen erg weinig mogelijk.

Wij, Schaerweijde, heeft het niet alleen sportief zwaar maar ook financieel zitten we in stevig weer, o.a. door ontbrekende (horeca-)inkomsten. Het bestuur begrijpt heel goed dat de leden het afgelopen jaar door de pandemie-overmacht onvoldoende waar voor de contributie hebben gekregen.

Tegelijkertijd hebben we nog geen idee hoe lang we met welke beperkingen te maken zullen blijven krijgen en dientengevolge weten we ook niet hoe wij dat financieel gaan redden.

We gaan er van uit dat we in ieder geval volgend seizoen weer volledig kunnen genieten van alles wat Schaerweijde te bieden heeft en verheugen ons op de eerste volwaardige training, de feestelijke openingsdag, de Super Sundays, het eerste TD en natuurlijk het lustrum in juni 2022. Maar vooral op volle velden, junioren én senioren. 7n’s en trimmers. G-hockey en Jongste Jeugd.

En laten we hopen dat we over een maand of twee weer voorzichtig activiteiten kunnen organiseren. Een bijna verloren seizoen maken we natuurlijk nooit meer goed, daarom willen we voor de prolongatie van het lidmaatschap naar het volgende seizoen een handreiking doen. Binnen de financiële mogelijkheden die er zijn, heeft het bestuur daarom het volgende besloten:

  • Voor alle junioren zullen we het Schaerweijde Winterprogramma na de krokusvakantie continueren. Voor alle senioren is voor dit seizoen onder de noemer ‘stay tuned’ een serie aardigheden in de maak waarmee we de komende maanden een beetje door kunnen komen;
  • Het bestuur zal de ALV in juni aanstaande voorstellen de contributie niet te verhogen;
  • Indien onverhoopt in het seizoen 21/22 vanwege Corona minder dan 75% van de reguliere competitiewedstrijden kan worden gespeeld, heeft ieder lid het recht om 25% van de contributie terug te vragen en als er minder dan 50% kan worden gespeeld het recht om 40% van de contributie terug te vragen. Voor de trim- en trainingsleden is het percentage gerelateerd aan de reguliere trim-/trainingsavonden;
  • We gaan uit van prolongatie van het lidmaatschap. De afmelddatum voor de junioren is verschoven naar 1 mei 2021 en voor de senioren naar 1 juni 2021;
  • Leden waarbij beperkte financiële middelen prolongatie van het lidmaatschap bemoeilijken, kunnen zich melden bij de hockeyvoorzitter ([email protected]) om in overleg een oplossing te vinden voor de contributie.

Natuurlijk zijn wij ook bezig met het aanvragen van alle bestaande subsidies en is er overleg met de KNHB over wat zij kunnen doen m.b.t. tot afdrachten.

Om de senioren binnenkort iets te kunnen toesturen, stel ik het zeer op prijs als jullie via Schaerweijde.nl – hockeysite – inloggen (rechtsboven in de balk) – klikken op je naam (rechtsboven in de balk) willen controleren of jullie woonadres nog goed in ons systeem staat. Als dat niet juist is graag een mail met het goede adres naar [email protected].”

Wij hopen zo ontzettend iedereen weer snel op en langs de velden van de mooiste club van Nederland te zien. Wij doen er in ieder geval alles aan. Samen Sterk.

Reinoud Imhof

Voorzitter Hockey

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws