header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Hockeykamp in de voorjaarsvakantie

Jeu = jeugd  |  10-2-2021

Op hockeykamp in de voorjaarsvakantie met The Indian Maharadja hockeystick cadeau!

Hockey-, Tophockey- en Topkeeperskampen op Schaerweijde van 22 t/m 24 februari. Speciaal voor alle hockeyers die gemiste hockeyuren willen inhalen, worden dit jaar in februari hockeykampen georganiseerd. Bij het hockeykamp en sport & spelkamp doen we een speciale themadag! Dat wordt een echt feestje! 

Wees er snel bij en schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl en ontvang een The Indian Maharadja hockeystick cadeau!

Op het hockeykamp (6-14 jaar) ga je 70% hockeyen en doe je daarnaast andere leuke activiteiten. En natuurlijk is het springkussen er! Het tophockey- en topkeeperskamp is 100% hockey, waarbij je zal merken dat je echt beter wordt. Iedere dag komt er een masterclass van een (jeugd-)international, waar je veel van leert. Ook is er tijd om vragen te stellen en handtekeningen te scoren. Met het uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Voor kinderen van 5-7 jaar is er het Sport & Spelkamp, waar je spelenderwijs kennis maakt met sporten.

Ben jij erbij? www.nationalesportkampen.nl

Data en informatie

  • 22/23/24 februari 2021

Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en bij je vriendjes. De dagen starten om 9.30 uur en zijn afgelopen om 16.30 uur.

INCLUSIEF:

  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • Meet & Greet en masterclass van Topspeler
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat
  • Gratis The Indian Maharadja hockeystick.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom volgen we de geldende protocollen. Mocht het door het weer of de maatregelen niet door kunnen gaan, dan volgt volledige restitutie.

Wil je vast vooruit plannen? Op Schaerweijde zijn er ook hockeykampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie. De inschrijving is geopend…

Nieuwsafbeelding