header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Schaerweijde Winterprogramma

HB = hockeybestuur  |  15-11-2020

We zijn er trots op dat we met vereende krachten een Schaerweijde Winterprogramma kunnen aanbieden. Dit jaar is alles anders, maar we hebben een zoveel mogelijk hockeyende en sportieve haalbare oplossing gevonden. Uiteraard ijs en weder en Corona dienende.

Onderstaand staat het programma vanaf 28 november. Het is een gevarieerde invulling van de meest passende activiteiten per leeftijdscategorie.

Zo zijn er rugbyclinics, een 7ns competitie voor de CBA-jeugd en zijn er clinics en onderlinge potten voor de Jeugd. De laatste week, voordat hopelijk de reguliere competitie weer start, kan iedereen met bootcamp en een hardloopclinic weer bouwen aan conditie en uithoudingsvermogen. Op deze manier is iedereen lekker druk. Vanaf 30 november zijn er gewoon trainingen (voor iedereen een keer minder dan tijdens de reguliere competitiemaanden).

Wie in de kerstweken zelf iets wil, tussen 19 december en 9 januari zullen er mogelijk ‘De Ridderclinics zijn. Ook kunnen er, bij voldoende behoefte, in die periode voor de Jongste Jeugd activiteiten georganiseerd worden. Er volgt nog een programma voor G-hockey en Keepers. Voor de senioren zorgen we voor een passende invulling zodra dat vanuit de overheid weer mag.

Ten opzichte van de normale zaalcontributie hanteren we een zeer gereduceerd tarief. We werken vooral kostendekkend, wetende dat verlichting, trainers en materialen toch op de begroting drukken. Voor het Winterprogramma bedraagt de contributie € 50,00 (en € 60,00 voor 1e-lijns vanwege meer trainingen). 

We gaan er vanuit dat iedereen enthousiast is om deze winter sportief bezig te blijven. Mocht het je om één of andere reden niet passen, dan kun je je tot en met 20 november afmelden via [email protected].

Schaerweijde wil hockey mogelijk maken en met een professionele staf en honderden vrijwilligers lukt het ons steeds weer om de leden, van jong tot oud, bezig te laten zijn.

Reacties, anders dan afmelden voor het Winterprogramma, zijn als altijd welkom op [email protected]


 

 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws