header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Interessante workshops ABN AMRO ‘De Inhaalslag’

Alg = algemeen  |  6-11-2020

Onze sponsor ABN AMRO richt zich met het programma ‘De Inhaalslag’ op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters. Belangrijk in hun aanpak is bewustwording bij alle hockeyverenigingen die zij sponsoren. Daarom organiseren zij binnen het motto ‘De Inhaalslag’ een serie speciale inspiratieworkshops.

ABN AMRO nodigt onze leden uit om (gratis) deel te nemen aan inspirerende online workshops. Vier topvrouwen laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken. Hoe word je een ster in onderhandelen, hoe houd je alle ballen hoog én blijf je in balans, hoe ga je slim om met je social media en ook hoe je een sterke strategie en mooi merk bouwt.

De workshops zijn de komende vier dinsdagavonden om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro. Wij kunnen de workshops van harte aanbevelen. Meld je aan, ovv Schaerweijde, en leer. Als sponsor van ABN AMRO zullen wij de komende maanden meer aandacht geven aan ‘De Inhaalslag’, alsook dat andere communicatie en activiteiten vanuit het Schaerweijde inclusiviteitsbeleid volgen.

Het programma
10 november - Ginger de Weert: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren.

17 november - Lynn Quanjel: influencer en founder van Social Nomads, waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de onlinewereld.

24 november - Merel van der Wouden: onderhandelexpert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!

1 december - Shenin Lebrun: werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy voor startende, vrouwelijke ondernemers, gericht op mindset en branding en ondersteunend bij de ontwikkeling van een sterke strategie, een mooi merken vooral met het creëren van de juiste mentaliteit.

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws