header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Vacatures Verenigingsbestuur

VB = verenigingsbestuur  |  17-9-2020

Voor het bestuur van de vereniging zoeken wij een

Penningmeester Verenigingsbestuur

De huidige penningmeester kan deze functie niet langer combineren met zijn werk en gezinsleven. Hij ziet zich derhalve genoodzaakt zijn verantwoordelijkheden te moeten overdragen.

De penningmeester van de vereniging is samen met de penningmeesters van de binnen de vereniging bestaande afdelingen Hockey en Golf verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de vereniging en werkt daarin dan ook nauw samen met deze penningmeesters. Daarbij wordt de penningmeester ondersteund door de verder in te richten Financiële Commissie.

Tijdsbelasting: 10-12 uur per week

Daarnaast zoeken wij:

Leden voor de kascommissie

De (statutaire) kascommissie onderzoekt voor de ledenvergadering waarin de jaarrekening wordt gepresenteerd de boeken van de vereniging en beoordeelt of de penningmeester de jaarrekening naar behoren heeft opgesteld en waar nodig nog moet aanpassen. Daarnaast adviseert de kascommissie op welke punten de inrichting van de financiële huishouding verbetering behoeft. Voor de kascommissie zoeken wij leden met een financiële achtergrond.

Tijdsbelasting: 10-15 uur per jaar (met name in oktober/november)

Voor verdere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Roel Hart (Voorzitter van de vereniging) via [email protected] of tel. 06 21 28 48 56. Uiteraard is de huidige penningmeester ook graag bereid verdere informatie te geven via [email protected] of tel. 06 51 69 47 75.

Nieuwsafbeelding