header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Zes punten in Stadion De Kuil!

Top = Tophockey  |  15-9-2020
Een mooi begin van de competitie! De nieuwe tribunes die dankzij sponsor Leading Courses zijn geplaatst, waren de mooie omlijsting voor twee overwinningen van zowel Dames 1 als Heren 1 op de eerste Super Zondag van het seizoen 2020-2021.
Aan het begin van de middag rekende Dames 1 af met hun gasten uit Aerdenhout. Rood Wit bleek lang een taaie tegenstander; pas in de tweede helft kon Rixt van der Wal die attent mee naar voren was gekomen de openingstreffer scoren. Daarna volgden in het vierde kwart kort op elkaar twee treffers. Eerst haalde Cris Janssen snoeihard uit, vier minuten later was het Anoek Verdonck die de bal tegen de plank liet staan. Daarna deed Rood Wit nog wat terug, maar dat verstoorde de feestvreugde niet meer. Eindstand 3-1!
Om 14.45 begonnen de Heren aan hun klus met het Nijmegen van voormalig Schaerweijde-coach Bas Bogaard. Dankzij een fraaie tip-in van Ronald Brouwer vlogen onze mannen uit de starblokken. Het beloofde een doelpuntrijke middag te worden toen kort daarop Jelle Westendorp uit de rebound van een strafcorner die hij zelf had ingeslagen Schaerweijde op 2-0 zette. Maar zo gemakkelijk zou het niet gaan. Nijmegen bood stevig verzet en kwam via twee strafcorners van Tijn Stuve en David Blom langszij. Meteen na rust stelde de thuisclub orde op zaken: via een fraaie duik zette Muhammad Rizwan Schaerweijde weer op voorsprong waarna Ronald Brouwer in de 63e minuut de middag deed eindigen zoals hij begon: met een geweldige tip-in.
Onze topteams zijn dus goed van start gegaan dit seizoen. Heren 1 is gedeeld koploper met zes punten, dames 1 is derde met vier punten.


Verslag: Ernst van Splunter
Video: Frank Mulder
Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws