header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Super Sunday zondag 4/10

Super Zondag  |  30-9-2020

Komende zondag 4 oktober20 de derde Super Sunday van het seizoen. Zowel D1 als H1 thuis. De dames ontvangen om 12.45 uur Amstelveen D1 en de heren om 14.45 uur Laren H1.

Corona maatregelen vanuit NOC*NSF en Rijksoverheid maken het lastig om met grote aantallen toeschouwers naar wedstrijden te komen. Bovendien moet vanaf 250 toeschouwers per veld iedereen zitten. Dat geldt ook voor alle kinderen. Dat stelt ons helaas qua bezoekersaantallen voor beperkingen. 

Het beleid van Schaerweijde is er toch op gericht zoveel mogelijk (jeugd-)leden de gelegenheid te bieden hun favorieten aan te moedigen. Er is via de Brede Schouders een sponsor (Leading Courses (nl.leadingcourses.com) bereid gevonden om de huur van tribunes voor z’n rekening te nemen. Hoe gaaf! Bovendien is er livestream video, zie onder.

Je bent van harte welkom op de Corona Super Sunday. Welkom in ‘Stadion De Kuil’, mits je je strikt houdt aan een aantal regels houdt.

  1. Alle volwassenen moeten vooraf per mail een zitplaats reserveren via [email protected]. Vol is vol, je ontvangt een bevestiging als er plek is. Dit is dus niet hetzelfde als de aanwezigheidsregistratie per QR code.
  2. Volg de aanwijzingen die u ter plaatse van toezichthouders en bestuur krijgt op;
  3. Neem uw verantwoordelijkheid in de ‘standaard’ Corona maatregelen: de looproutes, de 1,5 meter etc. Bij entree en vertrek svp zorgvuldigheid betrachten.
Toeschouwers van de tegenstander kunnen wij momenteel, gezien de maximale bezoekersaantallen, helaas geen toegang geven, zie deze link. De managers van tegenstanders D1 en H1 ontvangen persoonlijk bericht wie zij mee kunnen nemen als bezoekers.

Let op: Bij wedstrijden van H1 gaat vanaf 14.30 uur de poort dicht om iedereen de tijd te geven een veilige zitplaats in te nemen voor de start van de wedstrijd. Na de wedstrijd zullen wij bezoekers gefaseerd het terrein laten verlaten, geef elkaar de ruimte en volg de aanwijzingen op.

Nb; voor de thuisblijvers en de mensen die geen plek hebben kunnen bemachtigen: Frank Mulder zal een live-video-stream verzorgen voor zowel D1 als H1. 

Samen houden we de club open en hebben we verantwoord hockeyplezier, binnen en buiten de lijnen. Familieclub met ambitie, samen sterk!

Zie hier nogmaals het gehele Corona protocol zoals dat op Schaerweijde van kracht is; Schaerweijde Covid19-maatregelen.

Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws