header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen - Update Brede Schouders

Alg = algemeen  |  8-9-2020

We horen de laatste weken veel 'nog geen kans gezien'/'oh ja, dat wilde ik nog doen'/wat geweldig dat jullie dit doen'.

Je bent nog niet te laat; Als gevolg van de corona regelgeving is additioneel substantieel geïnvesteerd in een buitentent op het hoofdterras en een buitenbar bij Veld 4/5. Onvoorziene kosten om een betere en veiligere logistiek te waarborgen en ons allen gepaste gastvrijheid te bieden. Jouw financiële hulp hierbij is welkom en nodig! Via donaties kun je gemakkelijk en veilig uw bijdrage overmaken!


Meest recent gevonden Brede Schouders:

Weijder Cup 2020 biedt Buitentent aan; de fameuze golfwedstrijd tussen Zeist en Buiten-Zeist bood namens de beide teams in een fundraiser bij de borrel op vrijdag 4 september de buitentent aan. Wat een fantastisch gebaar! Dank aan alle heren die hieraan bijgedragen hebben! 


Leading Courses faciliteert Tribune op Veld 1;

Leading courses (https://nl.leadingcourses.com/), het online platform voor het zoeken en boeken van golfbanen faciliteert een tribune rond het hoofdveld die ervoor zorgt dat we, door gealloceerde zitplaatsen met meer bezoekers dan de (KNHB/RIVM) limiet van 250 bezoekers van onze Super Sundays kunnen genieten. Wat een geweldige bijdrage voor clubbeleving, met meer bezoekers genieten van tophockey met bijkomende baromzet op de club!

Aanmoediging om mee te doen, in tijd of geld

Dit is een grote aanmoediging om mee te doen. ‘Nieuwe ronde – nieuwe kansen, je bent nog niet te laat!’. Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren: een financiële bijdrage (brede schouder donateur, sponsor, club32 liden in de vorm van een bijdrage in tijd: vrijwilligerswerk is leuk en nuttig. Om te kijken welke rollen je als vrijwilliger kunt vervullen, graag mailen naar [email protected]


Neem eens een kijkje op www.bredeschouders.com voor de actuele stand van zaken en een overzicht van de verschillende manieren om mee te doen. Je kunt op de website jouw bijdrage aangeven en meteen (via iDeal) voldoen. Als je het op prijs stelt, kun je ook gebeld worden door de projectleiders Duco van Oosterhout, Jeroen Verdonk en Rutger Dalenoord via [email protected]. Maatwerk is altijd mogelijk.

De vereniging heeft het hard nodig, jouw hulp wordt enorm op prijs gesteld!

Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws