header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Protocol Corona Schaerweijde

Corona  |  26-8-2020

Helaas hebben we in deze prachtige zomer nog geen afscheid kunnen nemen van het Coronavirus en zullen we op Schaerweijde samen moeten werken aan een veilige omgang met elkaar. Dat vraagt veel van ieders eigen verantwoordelijkheid. We willen ons op Schaerweijde echter veilig voelen, gezond kunnen sporten en iedereen veilig en verantwoord kunnen ontvangen.

We gaan ervan uit dat iedereen zich bij het betreden van ons sportcomplex conformeert aan de algemeen geldende richtlijnen vanuit Rijksoverheid, KNHB en NOC*NSF. Aanvullingen daarop, specifiek voor Schaerweijde, staan in het nieuwe protocol.

www.rijksoverheid.nl/Coronavirus Covid-19

www.knhb.nl/hockeycompetitie en coronavirus (lees met name de veel gestelde vragen)

www.schaerweijde.nl/Corona protocol Schaerweijde of kijk op de SW website; Documenten, Corona.

Check deze sites met regelmaat voor updates.

Een paar punten lichten we nog even uit;

  • Blijf thuis bij (milde) klachten en laat je testen!
  • Ga bij terugkeer uit oranje of rood (geworden) gebied in quarantaine;
  • Doe de gezondheidscheck voordat je van huis vertrekt;
  • Registreer je (vanaf 13 jaar) bij ieder bezoek aan Schaerweijde middels het scannen van de QR code (lidnummer + wachtwoord nodig);
  • Volg de aanwijzingen van toezichthouders en bestuur op;
  • Volg de aangewezen looproutes op de club en gebruik het aangewezen horecapunt;
  • In het clubhuis en op het terras is zitten verplicht;
  • Houd je aan de afstandsregel! Deze gelden vanaf 18 jaar ook tijdens rustmomenten, wisselbeurten of tijdens strafcorner overleg op kop cirkel.

Er is helaas beperkt ruimte voor toeschouwers bij H1/D1 wedstrijden, hiervoor gelden bijzondere regels. Vol-vol, dus lees het protocol goed door om teleurstelling aan de poort te voorkomen.

We doen een dringend beroep op iedereen de regels te respecteren en op te volgen. Alleen dan kunnen we het complex zo open mogelijk houden. Denk vooral zelf goed na. Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien "klein” in, de gevolgen kunnen zeer groot zijn. Het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden. Help mee als toezichthouder en meld je via de diensten in de SW app aan! We moeten het met z’n allen doen!

We gaan met elkaar een enorme uitdaging aan. Dat gaat ons lukken, SAMEN zijn we STERK!

We wensen jullie een goed en fijn seizoen!

Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws