header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Toezichthouders Corona-protocol gevraagd!

Corona  |  21-8-2020

Als Schaerweijde willen wij iedereen (spelers, tegenstanders en toeschouwers) veilig en verantwoord kunnen ontvangen binnen alle regels die er ook voor sportclubs gelden als aanvulling op het protocol zoals door de KNHB deze week gepubliceerd, zie deze link


Jullie kunnen er nu al rekening mee houden dat iedereen die op de club komt (vanaf 13 jaar) altijd geregistreerd moet worden middels het scannen van een QR code. Er zal veel van de eigen verantwoordelijkheid gevraagd worden omdat wij rekening willen houden met ieders veiligheid en gezondheid. We gaan met elkaar een enorme uitdaging aan en gaan het met elkaar waarmaken.

 

Om het allemaal mogelijk te maken hebben wij heel veel toezichthouders nodig op de zaterdagen en zondagen als onze club druk bezocht gaat worden. Wij doen een dringend beroep op jullie allen je op te geven als toezichthouder. We gaan op de zaterdagen werken met (tenminste) 5 toezichthouders (van 8.30 uur tot 18 uur) en op de zondagen met 3 toezichthouders en als Heren 1/Dames 1 thuis speelt met (tenminste) 10 toezichthouders. Wij vertrouwen erop dat - net als eind vorig seizoen - bij iedereen het rood-zwarte hart klopt en veel vrijwilligers willen helpen deze dagen in goede banen te leiden. Opgeven kan door in te loggen op de site of de SW App waar diensten zijn aangemaakt of een mail te sturen naar [email protected]. Voor vragen over toezicht kunnen jullie ook op dat mailadres terecht.

 

Als jij een wedstrijd van Heren 1/Dames 1 niet wilt missen, geef je dan zeker op als toezichthouder voor die zondagen. We kunnen op de Super Sundays (helaas) maar maximaal 250 toeschouwers toelaten en vol is vol. Als toezichthouder ben je natuurlijk verzekerd van toegang :-).

 

Vooralsnog hebben wij besloten op de doordeweekse dagen niet met toezicht te werken en vertrouwen dus - in lijn met het overheidsbeleid - op ieders eigen verantwoordelijkheid (ook na de trainingen in en rond het clubhuis).

 

Wij vertrouwen erop dat jullie je massaal aanmelden als toezichthouder zodat wij niet gedwongen worden het complex geheel of gedeeltelijk te sluiten. 

Voor alle andere vragen, Corona-gerelateerd of niet, kunnen jullie natuurlijk mailen naar [email protected].

 

Want we zijn tenslotte SAMEN STERK en willen SAMEN VERENIGEN. Dus meld je snel aan.

 

Nu alvast heel veel dank! 

 

 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws