header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Leuke Vacatures! Help en doe mee!

Vac = Vacatures  |  21-8-2020


VRIJWILLIGERS ZETTEN SCHOUDERS ONDER SCHAERWEIJDE

 

Velen kennen het project Brede Schouders, een project om de vereniging financieel te steunen. Tegelijkertijd zijn er sinds jaar en dag heel veel vrijwilligers die de vereniging dragen en verder helpen. Zij geven hun tijd in plaats van euro’s. Onmisbaar! Veel leden en ouders zetten zich wekelijks in om alles efficiënter te laten verlopen, van administratie en materiaalcommissie, tot bardienst en scheidsrechter. De vereniging, dat zijn wij. Samen sterk.

 

Wekelijks werken meer dan 140 vrijwilligers aan de vereniging. 

DOE MEE!!

 

Er mogen meer Schouders onder Schaerweijde. Ook jouw bijdrage is welkom. Er zijn veel dingen te doen, er zit voor iedereen iets tussen, als commissielid of op projectbasis. Het is leuk, je leert anderen kennen en leert er vaak ook van. Bedenk; ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’, ‘vele handen maken licht werk’ en ‘clubbeleving ontstaat alleen maar samen’; dé kenmerken van een vereniging! Het hockeybestuur nodigt u nadrukkelijk uit. We willen de participatie vergroten. Familieclub met ambitie, samen sterk!

 

Dankzij vrijwilligers spelen wekelijks onder meer > 1000 kinderen op onze velden. 

DOE MEE!!

 

Het vrijwilligersbureau is de spil van de organisatie. U kunt zich bij Patricia le Gras melden [email protected] (0650410530) om samen met anderen activiteiten voor uw rekening te nemen. In z’n algemeenheid of specifiek voor een van de actuele vacatures:
Alvast heel veel dank!!!
Nieuwsafbeelding