header-schaer-website-v6.jpg
 

Schaerweijde SAMEN STERK Update Brede Schouders

Alg = algemeen  |  23-7-2020

Tussenstand Project Brede Schouders 

Doe na de zomer ook mee!!

Samen Sterk voor Schaerweijde!!

Terwijl voor velen de vakanties zijn begonnen, maken we de tussenstand op van een geweldig project. Onder leiding van de leden Duco van Oosterhout, Jeroen Verdonk en Rutger Dalenoord is door vele vrijwilligers een enorme inspanning gedaan om aan (oud-) leden en bedrijven een bijdrage te vragen om het verlies dat is ontstaan in Corona-tijd te beperken. Die bijdrage is massaal los gekomen. In diverse vormen, van donaties tot combi lidmaatschap met Golf. De teller staat boven de 50.000 euro. Dat betekent maar een ding: dat we enorm verbonden zijn.


In bijgaande video bedanken de initiatiefnemers al die hulp en bijdragen. Ook wordt Godert van Weiler bedankt voor zijn belangeloze bijdrage vanuit www.mkb-reklame.nl

https://youtu.be/ze9VPH0myv8

Wij moedigen u aan mee te doen. Neem eens een kijkje op www.bredeschouders.com voor de actuele stand van zaken en een overzicht van de verschillende manieren om mee te doen. U kunt op de website uw bijdrage aangeven en meteen (via iDeal) voldoen. Als u het op prijs stelt, kunt u ook gebeld worden door de projectleiders Duco van Oosterhout, Jeroen Verdonk en Rutger Dalenoord via [email protected]. Maatwerk is altijd mogelijk. 

De vereniging heeft het hard nodig, uw hulp wordt enorm op prijs gesteld! 

Wilt u nog meer ‘quotes’ van deelnemers zien: https://bredeschouders.com/donatie/ 

Nieuwsafbeelding