header-schaer-website-v6.jpg
 

Kick off - Jongste Jeugd: vrolijke MINI’s!

JJ = jongste jeugd  |  6-7-2020
In de serie ‘Kick Off 20/21’ werken we toe naar de start van het nieuwe seizoen. Het weekend van 5 en 6 september hopen we met elkaar weer competitief het veld op te kunnen. In de aanloop daarnaartoe portretteren we spelers en staf die zich fit en klaar maken om zo goed mogelijk aan de dag te komen om hun ambitie te realiseren, in de volle breedte. 

Kick off: vrolijke MINI’s


Afgelopen zaterdag 4 juli, een druilerige zaterdagochtend, vrolijk nieuws vanuit SW: de E6 tallen mochten onderlinge wedstrijdjes spelen! De mini’s speelden met hun aankomende team twee vriendschappelijke wedstrijden, nadat ze de afgelopen weken al getraind hebben in de nieuwe s
etting. 

Wat een enthousiaste, sportieve en gemotiveerde club meiden bij elkaar! Persoonlijk keek ik, na vorig jaar E3-tallen gecoacht te hebben, erg uit naar het spelen met het gehele team en de focus op één wedstrijd. Het begon al goed: de motivatie om te spelen was erg groot! We maakten een opstelling en er stond direct een dame te popelen om voor de eerste keer te keepen, het liep gewoon. Waar we in het begin nog redelijk op een kluitje speelden, wennen met ineens zoveel op het veld, namen de meiden onze tips steeds meer mee in hun spel. Ook begonnen ze elkaar steeds meer te vinden op het veld. Het resulteerde in leuke en dynamische partijtjes. We sloten de ochtend gezellig met het team af op het clubhuis onder genot van een vertrouwde kan limonade, het door de meiden zelf meegebrachte fruit én een lekker kop thee voor ons om op te warmen. Ook blij, dat de maatregelen sinds 1 juli jl. verder versoepeld zijn en het weer een beetje als vanouds voelde op de club. Bedankt voor de goede opkomst, enthousiaste reacties van alle mini’s en hun ouders. We gaan er met z’n allen weer een mooi nieuw seizoen van maken na de zomervakantie!


Bernadette Braber (coach M6E05), Simone van der Heiden (lijn coördinator M6E-tallen), Anne-Marij Dalenoord (lijnco’s J6E-tallen)


 


Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws