header-schaer-website-v6.jpg
 

JF2: Helden in H1 clinic!

Alg = algemeen  |  3-7-2020

Fin de Saison, JF2: helden in H1 clinic!

Acht jongens die super gemotiveerd uit verschillende Benjamin teams kwamen vormden in september 2019 het nieuwe JF2. Het werd, ondanks Corona, een seizoen dat ze zullen herinneren. Mede dankzij een clinic van H1, als seizoensafsluiting. Het was een feest. Zie de video!


Het seizoen werd gestart met veel structuur in zowel de trainingen als de wedstrijd (ja, de coaches werden daar in eerste instantie wel op aangekeken, het waren tenslotte de F-jes) maar wat is gebleken dat door de structuur de jongens voor, tijdens en na de wedstrijd precies wisten waar ze aan toe waren zodat ze volledig van het hockey konden genieten en hoe?

 

Naast dit plezier op de zaterdagochtend tijdens de wedstrijden, de trainingen in zowel de zaal als op het veld door Murielle Mens heeft het team de teamprijs voor De Grote Clubactie in de wacht gesleept, ze hebben met afstand de meeste loten verkocht. En hoe gaaf is het om een clinic te winnen verzorgd door de helden van Heren 1.

 

Afgelopen zaterdag was daar het langverwachte moment. Met gespannen gezichtjes stonden de boys van JF2 om 15:25 bij het hek van de entree van Schaerweijde. Ze waren druk met elkaar totdat ze daar niet 1, niet 2, niet 3 maar maar liefst 4 toppers van Heren 1 zagen aankomen. Jort en Mats Marrée, Jasper van der Meulen Wolf en Bas van Dedem kwamen de boys ophalen voor een geweldige clinic. 

 

Alle oefeningen stond al gereed, iedereen had zijn taak. De warming up werd door Jasper met verve uitgevoerd. De dance moves waren extra indrukwekkend. Bij de opvolgende hockey oefeningen stonden de F2 jongens vol aan en waren geen seconde afgeleid en dat terwijl je vanwege de volle zon en de 28 graden op de meter er toch genoeg "afleiding” zou kunnen zijn. 

 

De afsluitende 1,5 Corona proef partij werd nipt gewonnen door één van de teams met 3-2. Het doelsaldo was in schril contrast met de 230 goals die de Jongens F2 afgelopen seizoen heeft gemaakt. Heren 1 was onder de indruk :).

 

De dag is afgesloten met een gezellige BBQ bij een van de ouders in de tuin. Wat een team. JF2 is kampioen! Dank voor dit fantastische seizoen.

Succes komend seizoen!!

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws