header-schaer-website-v6.jpg
 

Update SAMEN STERK 23 juni

Alg = algemeen  |  23-6-2020

We zijn over de helft!! 

Aanmoediging, doe mee 


 

"Als we met zijn allen bijdragen, maakt het Schaerweijde nog sterker”

Paul Broersen, Hockeyvoorzitter 2002-2005

 

Terwijl we ons opmaken voor een zomer vol mooie events in ‘de Kuil’ en een sportief 2020/21, slepen we een onprettig financieel verlies, ontstaan de Corona tijd, met ons mee. Het project Brede Schouders draait op volle toeren om dat verlies te beperken. In samenwerking met de drie formules (sponsoring, businessclub en donateurs tophockey) proberen zij ook de waarde die de club heeft voor ondernemers en ondernemingen onder de aandacht te brengen. Zie onder wat enthousiaste reacties.

"Prachtig initiatief want zo houden we de club financieel gezond. Met plezier bijgedragen!”

Wim Beltman

 

"Al meer dan 10 jaar lid van en trots op Schaerweijde. Doneren, natuurlijk gewoon doen!!’

Marco Frank de Boer

Het gaat goed, we zijn over de helft!! Uw steun en bijdrage is daarom nu nodig om samen de schouders onder Schaerweijde te zetten. U kunt als donateur een (eenmalige) bijdrage leveren die ten goede komt aan de jeugd, senioren, jongste jeugd, g-hockey, top, ect. Vanuit de onderneming is sponsor worden interessant. Met uw merk bereikt u een groot, sportief publiek. Zo gaat de Lease a Bike de eerstelijns jeugd sponsoren en zijn er nieuwe sponsorovereenkomsten gesloten met De Ridder BV, Giesberts Woningmakelaardij, Blokes, Sping, Duchell, OPL, Bosman Letters, Egency BV, Van Santen Belettering en Bovi & Ox voor o.a. nieuwe borden langs de lijn. De Business Club C32 is interessant voor mensen die in ruil voor hun bijdrage met andere leden samen leuke en/of leerzame activiteiten willen ondernemen. Het combi-lidmaatschap met Golf heeft overigens gretig aftrek.  

Golfdonatie voor de Supermooie golfbaan Schaerweijde! Het is een groot plezier om hier te golfen!

Familie Wijnholds

 

Als erelid betaal ik geen contributie, dat doneer ik nu aan dit project!

Heleen Welschen

 

‘Mooie actie hoor! Mijn twee kids hebben ongelofelijk veel plezier op Schaerweijde en staan het liefst elke dag op het veld, dus draag een extra steentje bij!’

Bregje Korthals Altes

 Met ruim 35.000 euro aan donaties zijn we over de helft. En de belteams met vrijwilligers zijn nog volop bezig. Wij moedigen u aan mee te doen. Ook als u niet gebeld wordt, neem eens een kijkje op www.bredeschouders.com voor de actuele stand van zaken en een overzicht van de verschillende manieren om mee te doen. U kunt op de website uw bijdrage aangeven en meteen (via iDeal) voldoen. Maar u kunt ook contact zoeken met de projectleiders Duco van Oosterhout, Jeroen Verdonk en Rutger Dalenoord via [email protected]. Tevens kunt u bij hen terecht met vragen en/of opmerkingen. 

 

Goed initiatief! Met brede schouders virtueel schouder aan schouder te staan voor onze mooie club!

Frans Beeris

 

"Het is evident dat ik financieel bijdraag aan onze club in nood.”

Hein Boekhout

 De vereniging heeft het hard nodig, uw hulp wordt enorm op prijs gesteld! 

Wij dragen graag een extra steentje bij aan dit super goede ‘Brede Schouders’-initiatief om onze mooie club in deze moeilijke tijden overeind te houden!

Familie Jansen-Dalenoord

Wilt u nog meer ‘quotes’ van deelnemers zien: bredeschouders.com/donatie/

 

 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws