header-schaer-website-v6.jpg
 

Update SAMEN STERK 20 juni

Alg = algemeen  |  20-6-2020

Het initiatief ‘Samen Sterk’ is ontstaan in Coronatijd en besteedt aandacht aan wat ons als familieclub bindt. Het project www.bredeschouders.com is al een succes gebleken. In deze periode richten we ons vooral op activiteiten voor komende zomer. Schaerweijde Horeca en de commissie Clubbeleving hebben samen diverse leuke initiatieven in petto. Met als afsluiting de kick-off op zaterdag 29 augustus. 

  • Familiediners op 3, 8 en 10 juli
  • Zomerpret voor de jeugd op iedere woensdag
  • Hockeyclinics van BP College met Billy Bakker en Mirco Pruyser!
  • Hockeykampen via Nationale Sportkampen met oa. Eva de Goede!
  • Kick off van seizoen 20/21 op 29 augustus.

Voor elke activiteit volgt aparte communicatie met informatie over kosten, de manier van inschrijven etc. In deze ‘Samen Sterk’ een overzicht. Met dank aan zo vele vrijwilligers die dit enthousiast mogelijk maken. Bij alle activiteiten zijn nieuwe vrijwilligers welkom. Ook de bar/horeca zoekt barman (m/v), dus meld je vooral aan bij het [email protected].


Familiediners!!

De horeca is vanaf 1 juli weer open…. en hoe!! SCHAERWEIJDE organiseert op de club speciale FAMILIEDINERS. Gezellig eten én je club steunen. Laat SCHAERWEIJDE voor jullie koken. Wij zorgen voor een vrolijke noot en iets extra’s aan tafel.

BOEK EEN TAFEL als gezin of nodig je teamleden met ouders, broers en zussen uit. 

 

Reserveren kan tot vijf dagen van tevoren via het reserveringsformulier. Klik hier 

SAMEN ETEN, SAMEN STERK! 

 

 

 


Zomerpret op Schaerweijde

Vanaf 1 juli zijn ouders en kids iedere woensdag vanaf 15.30 uur van harte welkom voor Zomerpret op Schaerweijde! Sporten, spelen of schrijf je in voor één van de clinics of kampen. Kom als ouder vooral gezellig mee om te borrelen terwijl de kids op de velden spelen, maar ook zonder kids zien we je graag verschijnen. 


Nieuw op Schaerweijde, speciaal voor de zomer…. 

de Summer Events Borrelplank!


Informatie over de zomerpret volgt wekelijks.  


Hockey clinics van BP College

Woensdag 1 juli komt BP college met Billy Bakker en Mirco Pruyser de eerste clinic verzorgen op onze mooie club!

Tijdens de clinic zullen de zes specifieke skills van BP centraal staan: snelheid, schot, passing, dribbel, aanname en verdediging. Deze zes skills zullen gedurende de clinic beoordeeld worden door de gespecialiseerde BP-trainers om zo een unieke PlayerCard voor de deelnemer samen te stellen. Deze PlayerCard is terug te vinden in de BP Spelers App samen met videofeedback, dat is gaaf toch??

Schrijf je in via https://bpcollege.nl/event/65 


Hockeykampen van Nationale Sportkampen

De Nationale (Top-)hockeykampen worden ook deze zomer weer gehouden op Schaerweijde! Je hebt de tijd van je leven en echt beter worden! Met trainingen o.l.v. een (jong-)Oranje speler en een Olympisch thema ga je dit nooit meer vergeten.

Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers haal jij het beste uit jezelf.  

  • 20 t/m 24 juli 2020

  • 17 t/m 21 augustus
  • 24 t/m 28 augustus (o.l.v. Eva de Goede!)

Meer informatie vind je op de Schaerweijde site of op www.nationalesportkampen.nl   


Kick off van seizoen 20/21 op 29 augustus as

Op 29 augustus starten we seizoen 20/21 met een kick-off voor de hele vereniging. Corona-proof zijn alle leden met hun teams welkom voor een gevarieerd programma. Noteer de datum alvast in de agenda. 

Vanzelfsprekend zullen Dames en Heren 1 aanwezig zijn voor een teampresentatie en meer. Andere teams en commissies presenteren zich ook. En het wordt natuurlijk ook sportief en gezellig.

 
Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws