header-schaer-website-v6.jpg
 

Teamindelingen Junioren en JJ seizoen 2020-2021

Jeu = jeugd  |  7-6-2020
Vanmiddag zijn achter de inlog van de Schaerweijde website de Teamindelingen de teamindelingen Junioren (A-C) en Jongste Jeugd (inclusief D) voor seizoen 2020-2021 bekend gemaakt. 
Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Junioren 2020-2021
Jongste Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Jongste Jeugd 2020-2021

De Teamvorming volgt het Schaerweijde Jeugdbeleid dat een aantal aanpassingen ten opzichte van vorig jaar heeft ondergaan. Dit beleid is terug te vinden in het nieuwsbericht: 
Teambekendmakingen Jongste Jeugd & Junioren (d.d. 7 juni)

Vragen naar aanleiding van de teamindelingen?
Voor de lijncoördinatoren, technisch coördinatoren, trainers, managers en coaches is het maken van de indelingen veel werk dat met enthousiaste en betrokkenheid wordt gedaan. Al vanaf november vorig jaar zijn wij gestart met het maken van de indeling. Zelfs na het doornemen van deze informatie en intensief overleg over de bevindingen blijft het soms nog lastig om de juiste beslissing te nemen. In de toekomst kijken is niet mogelijk, maar met elkaar proberen we een zo goed mogelijke afweging te maken. Dat deze beslissingen niet altijd voor iedereen een gegeven. Het is natuurlijk best een teleurstelling als je in een ander team ingedeeld wordt dan je zou willen.

Gelukkig begrijpen de meeste ouders dat dit een proces van vallen en opstaan is dat bij het leven hoort. Nieuwe vrienden of vriendinnen worden vaak snel weer gemaakt en uiteindelijk is het plezier in hockey meestal groter in een team waar je op je plek zit. De rol van de ouders is hierin heel belangrijk. Het helpt als ouders beseffen dat alle betrokkenen vele uren voor de club en dus hun kind(eren) werken. Met vertrouwen zetten we ons in voor een constructieve en positieve houding bij onze vereniging. De dynamiek tussen lijncoördinatoren, technisch coördinatoren, trainers, managers en coaches draagt eraan bij dat over het algemeen de indelingen goed uitpakken. De ervaring leert dat kinderen al heel snel gewend zijn in hun nieuwe team. Alle kinderen sluiten komende week het seizoen 2019-2020 af en starten de trainingen in de nieuwe samenstelling vanaf maandag 15 juni.

In de eerste week na de publicatie wordt nog geen toelichting verstrekt via mail, telefoon of social media op eventuele vragen over de teamindelingen. Dit kan via de mail:

Jongste Jeugd (t/m D): [email protected]
Junioren (A-C): [email protected]

Reacties worden pas ná 12 juni toegelicht!

Mocht het inloggen niet lukken, dan graag een mail sturen naar: [email protected] 

Nieuwsafbeelding