header-schaer-website-v6.jpg
 

Update SAMEN STERK 27 mei

Alg = algemeen  |  27-5-2020

Iedereen heeft het veld weer geproefd! En we hebben goede hoop dat we in september weer echt competitie kunnen gaan draaien. Schaerweijde Samen Sterk is erbij! 

Oproep Veterinnen

Hou je van gezellig hockeyen en wil je ook het liefste winnen...💪 Dan zijn wij op zoek naar jou! 
  • Ben jij ouder dan 40 jaar;
  • Heb jij competitie gespeeld op overgangsklasse/1e klasse niveau;
  • Wil je competitie spelen op zondag;
  • Lekker hockeyen in een gezellig, leuk team😃;
  • Ben je in voor beetje gezelligheid zoals lekker blijven hangen op de club, etentjes, borrels🥂

    Meld je dan zsm aan! We horen graag van je 😍 Annemarie: +31 6 46191885.


Oproep spelers HE

De mannen van voormalig Heren E doen een oproep om spelers/teamleden!! Op dit moment kunnen zij helaas geen team vormen voor het nieuwe seizoen. En alleen maar trainingslid of ‘sevens’, nee, daarvoor zijn ze nog te strijdvaardig. Altijd al willen spelen, dit is een uitgelezen kans. Neem contact op met Mario Hellemons: [email protected].

Golf en hockey

Zoals jullie hebben gezien is de golfbaan de afgelopen periode flink verbouwd. Misschien hebben sommigen zelfs al een kijkje genomen in de baan. Het resultaat mag er zijn. Speel vooral een rondje golf!! 

Ondanks dat alles er tip top uitziet zijn het nieuwe gras en beplanting nog steeds erg kwetsbaar. Wees svp extra voorzichtig wanneer je een hockeybal ophaalt die over het hek is gevlogen. Er zijn speciale wandelpaadjes aangelegd, maak hier ook zo veel mogelijk gebruik van. Loop voorzichtig. Kwetsbare plekken worden aangegeven met blauwe verflijnen op de grond en bordjes rond de greens. 


Let op! Er is nu speciaal een combi lidmaatschap! Voor slechts € 170,00 voor de rest van het jaar. Jeugdleden betalen sowieso slecht € 55,00 per jaar. Op de golfwebsite vind je meer informatie. 

Aankondiging Project Brede Schouders: Doe mee!!

Tot slot wijzen we jullie graag op de Brede Schouders. Onder het motto ‘Samen staan we sterk en komen we met zijn allen gezond en vol energie weer terug in het nieuwe seizoen!’ zijn drie van onze leden, Duco, Jeroen en Rutger, drijvende krachten achter een nieuw initiatief om Schaerweijde een goede (financiële) start van het seizoen 20/21 te geven. Door middel van donaties, sponsoring, club32 of anderszins. Meer nieuws volgt binnenkort via de Schaerweijde app de website. Nu alvast contact: [email protected].


 

 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws