header-schaer-website-v6.jpg
 

Ouders gezocht voor jeugopleiding

Jeu = jeugd  |  22-5-2020

Heb je een hockey achtergrond? Vind je het leuk om kinderen te leren hockeyen en jeugdtrainers te ondersteunen bij hun trainingen? Heb je tijd beschikbaar op de werkdagen?

Wij zijn op zoek naar ouders die komend seizoen mee willen helpen in verder ontwikkelen van onze jeugd en jeugdtrainers.

Schaerweijde heeft de afgelopen jaren haar jeugdopleiding opgebouwd rond jeugdtrainers. Jeugdtrainers vormen ook in de toekomst een belangrijk deel van onze trainers-pool. Om te blijven verbeteren willen we meer ondersteuning op het veld om de jeugdtrainers betere begeleiding te geven en uiteraard de jeugd op de velden de beste opleiding.

Daarom gaan we dit jaar naast jeugdtrainers ook meer inzetten op professionals en ouders. We merken dat er veel ouders zijn met ruime hockey ervaring en of ervaring in het begeleiden van jeugd, die graag een bijdrage willen leveren aan de begeleiding van de jeugd.


Het afgelopen jaar zijn we gestart in de E8-lijn om naast de hoofdtrainers ook ouders in te zetten als ‘begeleider’. Samen met de jeugdtrainers vormen zij de staf op het veld. Dit is goed bevallen. Dit systeem willen we naast de E8 ook gaan invoeren in de F, de E6 en de D-lijn. 

Voor de C, B en A lijn willen we de mogelijkheid bieden aan ouders om zelf de training te verzorgen.

Half juni organiseren we een bijeenkomst (digitaal of fysiek, afhankelijk van de Corona ontwikkelingen). Hierin zullen we verder toelichten wat je voor Schaerweijde en onze jeugd kan betekenen, wat we verwachten en hoe de aanpak voor het komend seizoen eruit ziet.

 Als je interesse hebt, meld je aan voor 1 juni  bij:

F, E6, E8 en D

Sofie van Essen

[email protected]

C, B en A

Merijn van Meer

[email protected]

Nieuwsafbeelding