header-schaer-website-v6.jpg
 

VERBODEN te betreden

Alg = algemeen  |  22-3-2020
Beste leden en ouders,

Wij hopen allemaal dat de crisis snel voorbij is en wij allemaal weer gezond en wel de velden kunnen betreden en plezier kunnen hebben in onze sport. Helaas zien wij met grote regelmaat (grotere) groepen jongere leden met vrienden en vriendinnen op de velden samenkomen ondanks dat het hek op slot is en er een absoluut verbod op het betreden van de velden geldt. Deze groepen klimmen veelal met allerlei consumpties over de hekken of betreden de velden via de carpool aan de A28. Ook horen wij van het bestuur van Phoenix dat daar met grote regelmaat jongeren van Schaerweijde op de velden worden aangetroffen. 

Wij doen een dringend beroep op iedereen daar direct mee te stoppen en verzoeken de ouders hun kinderen daarover aan te spreken. Voorop staat de gezondheid van iedereen. We zullen met elkaar de richtlijnen moeten en willen volgen en dus sociaal onthouden zeker ook op Schaerweijde en Phoenix. Het samenkomen in (grotere) groepen is daar in strijd mee. We moeten aan elkaar en onze omgeving denken en stoppen met dergelijke samenkomsten. Indien het verbod op het betreden van de velden wordt overtreden riskeren wij ook nog eens stevige boetes oplopend tot Euro 4500,- per overtreding. Ook dat moeten wij niet willen.

Eensgezindheid en het naleven van de afspraken en richtlijnen kan ons samen door de crisis brengen. Laten wij ons daar aan houden. Wij controleren met grote regelmaat op Schaerweijde en zullen steeds de groepen aanspreken en verzoeken het terrein te verlaten. Waar nodig zullen wij genoodzaakt zijn harde maatregelen te treffen indien dit zich voortzet.

Ook dit is samen verenigen.
 
Hockeybestuur
Nieuwsafbeelding