header-schaer-website-v6.jpg
 

Tim OUDENALLER nieuwe coach HEREN 1

H1  |  13-3-2020

Schaerweijde heeft Tim Oudenaller aangetrokken als coach voor H1 voor het volgende seizoen. Tim is hockeycoach in hart en nieren. Hij heeft vele jaren de Topjeugd van Kampong opgeleid en was assistent van Kampong H1 in de Hoofdklasse. Nu leidt hij als hoofdcoach Qui Vive al vele jaren in de Promotie en Hoofdklasse. Hij staat bekend om zijn passie voor opleiden, zijn betrokkenheid bij de teams, en zijn haarscherpe analyses van de tegenstander. 

 

Niek van Exel, verantwoordelijk voor tophockey bij Schaerweijde "we zijn erg blij met de komst van deze ervaren coach, die zal kunnen bouwen op het goede werk van Suzan Veen en Razwan Ahmed van de afgelopen jaren. Na de beslissing van Suzan om haar maatschappelijke carrière vorm te geven, kwamen we met Tim snel tot de professionele en organisatorische klik. Tim gaat een tandem blijven vormen met assistent-coach Razwan Ahmed, die daarnaast ook als Technisch Manager van de Topjeugdopleiding verantwoordelijk zal zijn voor het opleiden en de doorstroming van de eigen talenten”

 

Tim zegt zelf over z’n overstap. "Ik ben ambitieus en gedreven, iets dat ik goed kwijt kan bij Schaerweijde, die zowel de jeugd als tophockey in de volle breedte hoog in het vaandel heeft. Hier kan ik bouwen. Ik heb enorm veel zin om volgend seizoen te starten bij Schaerweijde!”

 

Nieuwsafbeelding