header-schaer-website-v6.jpg
 

Reglement SHIRTVOUCHERS

Alg = algemeen  |  15-6-2020

ALGEMEEN

Alle Schaerweijde hockeyleden (m.u.v. de Funkeys) dienen tijdens competitiewedstrijden een officieel Schaerweijde shirt te dragen. Het Shirtvoucher-reglement van Schaerweijde voorziet daarin op een makkelijke manier. Met de shirtvoucher krijgen de leden bovendien een korting van 5 euro per thuisshirt. 

Indien u(w zoon/dochter) in een bepaald seizoen geen gebruik wenst te maken van de shirtvoucher, dan kunt u dit vóór 1 juli, voorafgaand aan het nieuwe seizoen, per e-mail aangeven via e-mailadres: [email protected]

Alleen tijdig ontvangen emails op genoemd adres worden in behandeling genomen. U krijgt van Schaerweijde een ontvangstbevestiging en de shirtvoucher-datum schuift vervolgens 2 jaar op. 

Indien het shirt tijdens de periode van uitgifte tot de periode van de volgende uitgifte vervangen dient te worden (om welke reden dan ook), dient u zelf een nieuw thuisshirt aan te schaffen bij Sunny Camp. Zonder shirtvoucher krijgt u geen korting.

SHIRTVOUCHER JEUGD

Ieder jeugdlid ontvangt 1 x per 2 jaar een shirtvoucher (via de teammanager).

Voor deze voucher is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er - in het seizoen dat het jeugdlid een voucher ontvangt – 35 euro bij zijn/haar contributie berekend.

SHIRTVOUCHER SENIOREN

Ieder seniorenlid ontvangt 1 x per 5 jaar een shirtvoucher (via de teammanager).

Voor deze voucher is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er – in het seizoen dat het senioren-lid een voucher ontvangt – 35 euro bij zijn/haar contributie berekend.

Nieuwsafbeelding