header-schaer-website-v6.jpg
 

Gezocht: vrijwilligers MEDISCHE commissie

Vac = Vacatures  |  14-2-2020

De Medische Commissie van Schaerweijde, onder leiding van Dana-Anna de Gast, is op zoek naar versterking. De Medische Commissie heeft onder meer tot taak:

 

  • Het adviseren van het bestuur op medisch/fysiologisch gebied bijvoorbeeld met betrekking tot de belasting van jeugdspelers;
  • Het waar nodig ondersteunen van de professionals en SCA (Schaerweijde Coaching Academy) op medisch gebied bijvoorbeeld bij extreme weersomstandigheden als hitte en kou;
  • Het op orde brengen en houden van de medische voorzieningen op de club (EHBO boxen en AED);
  • Het (incidenteel) aanwezig zijn bij bijzondere evenementen (bijvoorbeeld in het geval H1/D1 play-offs speelt);
  • Het beheren, distribueren en innemen van de zorgtassen voor de jeugdteams en G-hockey;

 

Wij zijn op zoek naar leden/ouders die een medische opleiding hebben en de club willen ondersteunen vanuit hun professie. In de Medische Commissie is specifiek behoefte aan een arts met chirurgische/orthopedische achtergrond, een algemeen arts en/of een arts met kennis van fysiologie. Uiteraard zijn artsen met een andere achtergrond ook zeer welkom. De Medische Commissie wordt ondersteund door een fysiotherapeut van Profit met wie Schaerweijde een nauwe samenwerking heeft. De tijdsbelasting is beperkt en kent een piek aan het einde en het begin van het seizoen.


Voor verdere inhoudelijke informatie kan er contact worden opgenomen met Reinoud Imhof ([email protected] of 0653112021). Aanmeldingen kunnen worden gericht aan [email protected].

Nieuwsafbeelding