header-schaer-website-v6.jpg
 

BARDIENSTEN voor ALLE ouders

Hor = horeca  |  13-2-2020

Beste ouders van onze jeugdleden en beste Senioren,                               

Het is weer mogelijk en zeer gewenst om je in te schrijven voor de ontzettend gezellige bardiensten op de club tijdens de speeldagen van onze jeugd op de zaterdagen en de jeugd en senioren op de zondagen.

Zonder onze vrijwilligers is de club nergens en zoals bekend bij inschrijving dienen alle ouders 2x per jaar een bardienst te draaien.

We schrijven nu alle leden aan want ook al ben je al even lid, seniorlid of ouder van een lid iedereen mag zich natuurlijk inschrijven ook meer dan 2 keer natuurlijk!

Je kunt je aanmelden door in te loggen in Lisa via de app of online en dan kun je bij het kopje ‘club/diensten’ jezelf inschrijven. Via de Schaerweijde app is het al helemaal makkelijk: je opent de app, onderaan bij het kopje meer.... zie je ‘Plan uw dienst’ en daar staan alle mogelijk in te plannen bardiensten. En kom je er niet uit, mail gerust dan neem ik contact met je op.

Mocht je nog nooit iets van vrijwilligerswerk hebben gedaan en dus ook nog geen bardienst hebben gedraaid dan dien je je eerst aan te melden als vrijwilliger.

Dit kan via de volgende link: https://www.schaerweijde.nl/site/default.asp?option=11016&menu=1

Bij keuze inschrijving klik je ‘vrijwilliger’ aan en vul je verder alle gegevens in. 


LET OP!!!! 

Sinds dit jaar zijn de The Dansant weer in het leven geroepen. Dit zijn hele gezellige zondagen waarbij zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen en er daarna gezellig geborreld wordt. Tijdens deze dagen is het superdruk op de club en hebben wij naast de normale bardiensten extra bardiensten ingeroosterd. Dit om het allemaal goed te laten verlopen. Voor deze dagen hebben wij dus extra gezellige ouders nodig die naast de bardienst ook een extra oogje in het zeil kunnen houden.

Eerstvolgende Thé Dansant is a.s. zondag 8 maart al!! Dus wees er snel bij. Dit wil je niet missen.

 

Nieuwsafbeelding