header-schaer-website-v6.jpg
 

GEZOCHT: 2 nieuwe leden HOCKEYBESTUUR

HB = hockeybestuur  |  24-1-2020

Wij zijn dringend op zoek naar ouders/ spelers die zich willen inzetten voor onze vereniging op o.a. twee functies binnen het Hockeybestuur die vanaf maart a.s. vrijkomen:

  • Hockeybestuur Senioren Breedte
  • Hockeybestuur PR/Communicatie & Clubbeleving

Meer informatie over deze vacatures vind je op de website van Schaerweijde Hockey onder de kop van Vrijwilligers in de navigatiebalk. Daarnaast kun je contact zoeken met één van de huidige bestuursleden, in bijzonder de twee onderstaande personen.

We zijn een vereniging voor en door leden, zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan. En het is juist zo leuk om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt! In elk gezin zou toch minimaal 1 ouder zich vrijwillig moeten kunnen inzetten voor de club? 

Wij hopen dan ook dat jullie, ouders van onze jeugd of zelf spelend bij Schaerweijde, jullie steentje willen bijdragen en ons komen helpen. Meer handen maken meer werk, samen verenigen.

Bij interesse en/of vragen, kun je je richten tot Reinoud Imhof ([email protected]) of Oswin van den Boer ([email protected]). 

Tot snel!

Nieuwsafbeelding