header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Ren mee met de SANTA RUN Zeist!

SA = Sponsoractie  |  28-11-2019
Op 14 december zal het centrum van Zeist rood zien van de rennende Santa’s tijdens de Rotary Santa Run 2019. Verkleed als kerstmannen rennen zij om geld in te zamelen voor het goede doel, Stichting Special Heroes Nederland. Een Stichting, die zich inzet voor mensen met een beperking door een gezonde en actieve levensstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod in sport, cultuur, werk en gezondheid te creëren.

Op dinsdag 16 juni 2020 organiseert Sportief Zeist in samenwerking met Special Heroes bij Schaerweijde, een groot sportevenement voor leerlingen van het speciaal onderwijs. De opbrengst van deze Santa Run is voor deze dag bestemd om er voor de deelnemers een onvergetelijke dag van te maken!

Voor leden van Schaerweijde bestaat de mogelijkheid om bij de aankoop van je ticket, het lidmaatschap van je club aan te geven. Hiermee sponsor je Schaerweijde zelf met 5 euro per deelnemer en is de rest voor de Special Heroes dag! Inschrijven kan via: https://zeist.rotarysantarun.nl/

De Rotary Club Gorinchem organiseerde in 2008 als eerste in Nederland een SantaRun, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2017 in 52 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-. Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund.

Het startschot van de Santa Run zal op 14 december om 14.30 uur klinken! Vanaf 14.00 uur verzamelen wij bij Winter Wonderland op Belcour. Middels het vooraf kopen van een ticket op de website is jouw deelname verzekerd en kan je de week voor de Santa Run vanaf 9 december je Santa pak ophalen bij:

Makelaarskantoor Halbertsma van den Boom
2e Hogeweg 119
3701 AX Zeist
Tel. 030-691 9104

Ook op de dag zelf vanaf 13.00 uur is je pak op te halen bij Winter Wonderland op Belcour en wanneer nog beschikbaar is er zelfs dan nog in te schrijven en gezellig mee te doen! .

Schrijf je dus snel in via https://zeist.rotarysantarun.nl/
Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws