header-schaer-website-v6.jpg
 

Schaerweijde Top-Jeugd Landelijk!

THJ = Tophockey Jeugd  |  25-11-2019


5 van de 6 ploegen geplaatst voor Landelijke veldcompetitie!


JC1 heeft in de voor-competitie alle 10 de wedstrijden gewonnen en is met 30 punten eerste geworden in de poule. Daardoor zullen zij gaan uitkomen in de super C landelijke veldcompetitie. Heel goed gedaan jongens, coaches Bas van Dedem, Mats Marree en manager Pepijn Sigtermans. Op naar een leuk en succesvol tweede half jaar op het veld!!


Helaas heeft JB1 het net niet gered, ondanks dat een alles beslissende, laatste wedstrijd met winst werd afgesloten. 


De meiden van MB1 zijn ook als eerste geĆ«indigd in een stevige poule met het altijd sterke Oranje-Rood (5-2 en 2-2) en angstgegner Wageningen (2-1 en 1-1). 


En als laatste heeft afgelopen weekend ook MC1 zich knap weten te plaatsen door punten te pakken tegen ploegen als SCHC, Huizen en Gooische. 


De MA1 en JA1 zijn al enkele weken bezig in de landelijke klasse. De MA1 speelt goed en heeft alleen nog de pech dat de punten soms net de andere kant op vallen. Schaerweijde JA1 gaat als enige ploeg bij Landelijk Jongens A de winterstop in zonder puntverlies. De ploeg won ook de vierde wedstrijd van de reguliere competitie: hdm werd in Den Haag met 0-5 verslagen. 


Gefeliciteerd allemaal en alvast heel veel succes in de tweede helft van de veldcompetitie. Nu lekker de zaal in en eens kijken of we daar ook hoge ogen kunnen gaan gooien.

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws