header-schaer-website-v6.jpg
 

Nieuwsbrief Commissie 6x Vooruit Schaerweijde

Alg = algemeen  |  7-11-2019

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

In juli van dit jaar is het instellen van een commissie bekendgemaakt die op verzoek van de ALV onderzoek moest gaan doen naar een aantal aspecten die leven binnen de afdeling hockey van Schaerweijde. De ingestelde commissie heeft jullie daar in een nieuwsbrief van 19 juli over geïnformeerd en de samenstelling bekend gemaakt.

Inmiddels is het begin november en heeft de commissie sinds de zomer bijna wekelijks bij elkaar gezeten, met veel mensen gesproken binnen en buiten de club en onder meer een zeer nuttige vrijwilligersavond gehad. Gesprekken zijn onder meer gevoerd met veel vrijwilligers, professionals binnen de club, de staf van H1/D1 en bestuursleden. De contouren van een aantal aanbevelingen worden zichtbaar binnen de commissie. Heel veel mensen hebben, ook via ons mailadres, waardevolle input gegeven. Wij zien dat iedereen zeer begaan is met Schaerweijde en velen hun steentje willen bijdragen.

Binnen de commissie, samengesteld uit diverse geledingen van de club, wordt uitstekend samengewerkt en worden gezonde discussies gevoerd met respect en waardering voor een ieders mening.

De commissie zal op 20 november as tijdens de ALV haar bevindingen presenteren en een aantal aanbevelingen doen.

Wij als commissie zouden het zeer waarderen als er op 20 november een hoge opkomst is. Betrokkenheid bij de club van haar leden is een voorwaarde om verder te kunnen bouwen aan wat we met elkaar met Schaerweijde willen bereiken. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld en input is natuurlijk nog steeds welkom op ons mailadres.

Mede namens alle commissieleden

Reinoud Imhof

Voorzitter

Mail: [email protected]

Nieuwsafbeelding