header-schaer-website-v6.jpg
 

Unieke samensmelting van hockeyers

G-Hockey  |  16-10-2019

Het was afgelopen zaterdag een bijzonder moment: voor het eerst in de geschiedenis van Schaerweijde hadden alle drie de G teams een heuse tegenstander van Schaerweijde. Met hulp van diverse managers uit MA2, JA2, JB2 en MC2 is het gelukt om ruim voldoende spelers uit deze breedte teams te laten spelen tegen de G teams.

G1 speelt inmiddels achttal hockey en dacht dit ‘varkentje wel even te wassen’. Maar door uitstekend keeperswerk van de keeper van JB2 lukte het scoren niet zo makkelijk. Gelukkig hadden de tegenstanders uit JB2 en MC2 wat moeite met tussen de palen mikken. 

G2 kon aanvankelijk het tempo redelijk bijbenen, maar in de tweede helft bleek de conditie van JB2/MA2/JA2 toch iets beter. Na nog een rondje shootouts ging iedereen moe, maar voldaan het veld af. 

Na een pittige gezamenlijke warming-up kon de wedstrijd voor G3 beginnen. G3 had helaas wat afmeldingen. Maar de tegenstanders (JA2, JB2 en MC2) waren niet te beroerd om wat spelers af te staan en zo kwam het toch nog tot een intensief uurtje hockey. 

Plezier hebben, samen hockeyen en met een tevreden gevoel het veld af gaan was bereikt, zo bleek na afloop. Het was ook echt gezellig op en rond het veld. 

Wat verder opviel was het enthousiasme van de reguliere spelers en hoe goed zij zich opstelden naar de G hockeyers. Humor, open minded, rustig en met geduld.  Heel mooi, bijzonder en knap hoe snel de reguliere spelers bezig gingen na een korte uitleg vanuit de begeleiding van Mariska Meulenberg en Ton Kamperman. Chapeau voor iedereen! 


Spelers en begeleiders: heel hartelijk dank voor een unieke samensmelting van G hockey met regulier hockey. De G hockeyers hopen jullie in het voorjaar nog een keer te mogen uitnodigen (of nodigen jullie ons uit?)

PS zaterdag 26 oktober as het volgende spektakel: een regionale super G-clinic van 10-13 uur. We zitten al op ruim 60 aanmeldingen en dat ondanks de herfstvakantie JJ

Nieuwsafbeelding

Reacties

Micha Scheen
Mooie sport dat hockey🤗

Reageer op het nieuws