header-schaer-website-v6.jpg
 

Kom jij het Hockey Bestuur versterken als bestuurslid Jongste Jeugd?

HB = hockeybestuur  |  15-10-2019

BESTUURSLID JONGSTE JEUGD

Per aankomende ALV in november wil het Hockey Bestuur van Schaerweijde het team uitbreiden met een bestuurder voor de Jongste Jeugd. We zijn daarom op zoek naar een actief lid dat graag een steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

Achtergrond

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de jeugdopleiding van Schaerweijde. De aansturing van alle vrijwilligers en professionals lag tot vorig jaar bij het bestuurslid Team Ondersteuning en het bestuurslid Breedte Jeugd & Jongste Jeugd. Met het afscheid van Angelique van Velsen (Team Ondersteuning) afgelopen seizoen is de vacature voor Team Ondersteuning niet ingevuld. De tijd is gebruikt om de taken van Angelique te verdelen over meerdere mensen. Voor de aansturing van de jeugd is de aanzet gegeven om de taken neer te leggen bij 2 commissies:

  • Jongste Jeugd Commissie
  • Junioren Breedte Commissie

Doel hiervan is om de lijnen tussen de leden en het bestuur te verkorten en daarmee ‘dichter op de bal te spelen’. Voor de junioren breedte commissie vertegenwoordigt Merijn van Meer de belangen in het bestuur. Voor de jongste jeugd commissie zijn wij momenteel op zoek naar een bestuurslid.

De rol

Als bestuurslid Jongste Jeugd ben je het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de organisatie en beleid rond onze jongste hockey-sterren en hun begeleiding. De jongste jeugd begint bij de Funkeys en loopt tot de Maxi’s (E8). Je coördineert samen met een brede groep van enthousiaste professionals en vrijwilligers alle activiteiten voor de jongste jeugd. Voor een uitgebreid profiel klik hier.

Tijdsbesteding

De tijdbesteding voor reguliere werkzaamheden is circa gemiddeld 10 uur per week.

Wil je meer weten over deze rol?

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Merijn van Meer ([email protected] I 06 1551 5384).

Nieuwsafbeelding