header-schaer-website-v6.jpg
 

Grote Clubactie voor meer speelgelegenheden en trainingsmaterialen!

Alg = algemeen  |  5-11-2019

Schaerweijde heeft in voorgaande jaren vele doelen werkelijkheid zien worden waaronder het miniveldje, een uitbreiding in haar trainingsmaterialen voor de jeugd en meer veiligheid gerealiseerd op het veld door keepersuitrustingen en cornermaskers aan te schaffen met met de opbrengsten uit de Grote Club Actie. 

Ook dit jaar doet Schaerweijde weer mee en willen wij met de opbrengsten uit deze actie meer speelgelegenheden creƫren nabij het clubhuis en bijzondere materialen voor de trainingen aanschaffen. Met deze materialen kunnen we de leden nog beter en met nog meer plezier laten hockeyen.

Schaerweijde beloont ook dit jaar weer haar beste verkopers (individueel en in teamverband) met mooie prijzen, waaronder een gaaf teamuitje voor je hele team en nog veel meer leuke prijzen!

De uitslag hiervan wordt op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.

Ook de GCA beloont de beste lotenverkopers met prijzen (zie GCA website)! En natuurlijk maken ook de kopers van de loten kans op mooie prijzen.  

Omdat we niet willen dat jeugdleden met geld over straat moeten lopen, gaat de verkoop weer via boekjes met loten waarbij betaling door automatische incasso kan plaatsvinden. Ook kunnen loten online aangeschaft worden via https://toolbox.clubactie.nl/actie/Schaerweijde1.

Boekjes kunnen in het clubhuis in de Grote Club Actie Box ingeleverd worden.  We willen graag na de herfstvakantie al een tussenstand doorgeven, dus herinner jullie teamleden af en toe aan de verkoop en het inleveren van de boekjes.

Volle én niet volle boekjes dienen uiterlijk 17 november ingeleverd te zijn. 

Alvast ontzettend bedankt voor jullie inspanningen: we gaan er samen weer een succes van maken en met een mooie opbrengst ons doel realiseren.

Het Grote Clubactie Team van Schaerweijde

[email protected] 

Nieuwsafbeelding