header-schaer-website-v6.jpg
 

Heren 1 klaar voor de start

H1  |  14-9-2019

Na de eerste voorbereidingen van voor de zomer is de afgelopen weken intensief getraind door de nieuwe selectie van Heren 1. De oefenwedstrijden zijn naar wens verlopen en het team ziet uit naar de start van het nieuwe seizoen.

 

Zoals al aangekondigd zijn Kees Dekkers en IJse Dubbeldam overgekomen uit de JA1 en hebben we Erik Hemesath (spits, ex-Voordaan), Muhammad Rizwan (middenveld, ex-Oranje Rood), Mehmood Rashid (verdediging, ex-Oranje Rood) en Jan de Wijkerslooth (keeper, ex-Amsterdam) als waardevolle aanwinsten van buiten Schaerweijde mogen verwelkomen. 

 

Met de rijke ervaring van de nieuwe spelers en het aanblijven van het grootste deel van het team van vorig jaar, kan het team bogen op rust, leiderschap en volwassenheid in elke linie. Deze kwaliteiten zijn nodig om tot het einde van het seizoen te kunnen meespelen om de prijzen. Vorig seizoen heeft geleerd dat er geen ‘mindere teams’ meer bestaan in de Promotieklasse: elke tegenstander verdient respect en kan van je winnen als je zelf niet scherp bent.

 

Diverse teams hebben een reële kans op de Play-offs en Schaerweijde H1 wil daar één van zijn. Zo zijnde sterke selecties van Cartouche en HDM, die vorig jaar allebei play-offs speelden, vrijwel hetzelfde gebleven en brengt SCHC ondanks diverse mutaties wel de nodige hoofdklasse-ervaring mee. Ook Nijmegen (twee jaar geleden nog in de play-offs), HIC, Laren, Qui Vive en Voordaan zijn tegenstanders waar elke ploeg het moeilijk heeft.

 

Dit seizoen zal er weer een Schaerweijde Heren 1 staan dat graag en met vertrouwen strijdt voor een plek in de Play-offs. We kijken van wedstrijd naar wedstrijd, want door de geringe krachtsverschillen die de Promotieklasse zo leuk maken, zal er pas eind april duidelijk worden welke ploegen dit jaar aanspraak kunnen maken op de top 3.

 

Kom meegenieten langs de lijn en moedig de mannen uit volle borst aan tijdens de vele (11!) Super Sundays. De eerste Super Sunday is zondag 22 september: Dames 1 om 12.45 uur tegen Amstelveen en om 14.45 uur Heren 1 tegen HIC. Er zullen dan ook de bekende teamposters van de beide selecties worden uitgedeeld.

Aankomende zondag start H1 meteen met een kraker, uit tegen HDM. Ook daar zijn alle Schaerweijde fans een zeer welkome toeschouwer!

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws