header-schaer-website-v6.jpg
 

Dames 1: het team is er klaar voor!

D1  |  14-9-2019

Dit jaar is Dames 1 al begin augustus begonnen met het nieuwe seizoen zodat ze al een aardig aantal weken training achter de rug hebben.

De selectie is nu al een hechte groep. Ze hebben 3 nieuwe speelsters in het team verwelkomd: in de voorste gelederen hebben ze versterking gekregen van Danique Overmars en Anoek Verdonck en op het middenveld is Roos Craghs aangetreden. 

De afgelopen weken is er heel hard gewerkt. Door de compacte selectie (1 keeper en 15 veldspeelsters) heeft iedereen veel speelminuten in de benen en is het team prima op elkaar ingespeeld. De selectie is nu al een hechte groep geworden en kent 6 speelsters uit de eigen jeugd. De zes oefenwedstrijden zowel op eigen veld (Eindhoven, Union, Voordaan) als te gast (Rood-Wit, QZ en Houten) zijn prima verlopen en beloven spannende partijen met mooi en fanatiek hockey. De teams zijn aan elkaar gewaagd, alles ligt open. De dames hebben zich vooral voorgenomen om heel constant te gaan spelen. En voor het derde jaar op rij wordt Dames 1 weer aangevoerd door captain Élise Schellekens, de stabiele factor op het middenveld.

Zondag aanstaande trapt Dames 1 af tegen Union in Malden, zij hebben vorig jaar de play offs gehaald in de Overgangsklasse en wordt gezien als een sterke tegenstander maar sterke tegenstanders leiden vaak wel tot goed eigen spel!

Op de 22tijdens de eerste Super Sunday ontvangen de dames thuis Amstelveen.

Maar vergeet vooral ook niet de 1ronde van de Goldcup die tussendoor nog wordt gespeeld: donderdag a.s. ontvangt Schaerweijde thuis om 20.30 uur Ring Pass. 

De dames hopen op veel enthousiast publiek, alle wedstrijden op zondag starten steeds om 12.45 uur. Ze willen graag bij voorbaat alle speelsters uit de C1, C2 en C3 bedanken die tijdens de thuiswedstrijden ervoor zullen zorgen dat ballen die over de lijn gaan zo snel mogelijk weer in het spel worden gebracht. Op een mooi en spannend seizoen!

De dames en de staf zien graag vele toeschouwers langs de lijn! Tot dan!

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws