header-schaer-website-v6.jpg
 

Seizoen is weer begonnen.

Jeu = jeugd  |  12-9-2019

Achter de schermen is de afgelopen zomervakantie hard gewerkt aan de voorbereiding van het seizoen. Mooi om te melden is dat we voor alle teams weer trainers, managers en coaches hebben gevonden. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zodra schoolroosters bekend zijn, zien we altijd nog een aantal laatste verschuivingen voor de trainers. Voor de coaches en managers is het goed te zien dat we de begeleiding voor zo goed als alle teams rond hebben. Fijn om te zien dat de ouders dit oppakken. 


Nieuw is dat we de rol van de hoofdtrainers van de E8 (Maxi’s), D-lijn en de C-lijn hebben verzwaard om onze jeugdtrainers beter te begeleiden. Hierdoor kunnen we meer ondersteuning door professionals op het veld bieden naast Lenie Pierik. Doel is het verder verhogen van de kwaliteit en het plezier van de trainingen.

 

Daarnaast hebben we ook weer op veel plekken nieuwe mensen. Voor alle vragen over het team kan je naast de manager, coach en trainer altijd terecht bij de diverse coördinatoren. Hieronder de verdeling van de verschillende functies voor de mogelijke vragen die je hebt, want schroom niet om ze te benaderen:

 

  • Hoofdtrainers: alle vragen over de training en trainers;
  • Lijn-coördinatoren: alle vragen over de teamorganisatie en sociale aspecten rond de teams (niet hockey-technisch);
  • Technisch-coördinatoren: alle hockey-technische vragen tijdens de wedstrijden en teamvorming.

 

Alle namen van deze personen kun je per lijn direct via bijgaande link onder Breedte Hockey Jeugd vinden: https://https://schaerweijde.nl/site/default.asp?option=850&menu=1

 

3e trainingsmoment

Nieuw dit seizoen is het 3e trainingsmoment. Het aantal aanmeldingen hebben de verwachtingen overtroffen. Daarmee zijn we in de opzet geslaagd om voor ieder kind naar behoefte meer of minder trainingen aan te bieden in de D-lijn. Mocht je door alle vakantieperikelen de aanmelding hebben gemist en zou je (kind) toch willen deelnemen, dan kan je je nog opgeven bij Lenie Pierik.

 

Digitaal bulletin

Om de brug te slaan tussen de trainingen en de wedstrijden enerzijds en de trainer en de coach anderzijds, starten we deze week met een digitaal bulletin per lijn (E6, E8, D en C). Hierin zullen we per vier weken de coaches een update sturen met de leerdoelen op de training en de aandachtspunten voor de wedstrijden. De digitale nieuwsbrief wordt zoveel mogelijk verrijkt met videobeelden. De nieuwsbrief wordt gemaakt door de SCA, Schaerweijde Coaching Academy.

Nieuwsafbeelding

Reacties

Moos van Onselen
Is de ja2 ook meegerekend?
Moos van Onselen
Want voorlopig hebben we nog geen vaste coach.
Dorus Burgers
Gelukkig heeft de club Joost Bellaart bereid gevonden om deze mooie taak op zich te nemen. Daar zijn we als team heel blij mee.

Reageer op het nieuws