header-schaer-website-v6.jpg
 

De kop is eraf!

HB = hockeybestuur  |  12-9-2019

De materialen zijn uitgegeven, de trainingen zijn weer begonnen, het eerste wedstrijd weekeinde is geweest. De vereniging komt weer op gang. 

 

Komend weekeinde spelen ook Dames 1 en Heren 1 hun eerste competitiewedstrijd en staat de eerste Super Sunday op zondag 22 september al in de agenda. Op 31 augustus jl. mochten we veel mensen begroeten op de gezellige seizoenstart. Er is uitgebreid kennis gemaakt met teams, trainers, coaches & managers en vrijwilligers. Mooi om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Er is door vele vrijwilligers ook in de zomermaanden keihard gewerkt om deze start mogelijk te maken, heel veel dank daarvoor! Het vrijwilligerswerk wordt enorm gewaardeerd en kan niet vaak genoeg gezegd worden dat een club als Schaerweijde geen bestaansrecht heeft zonder vrijwilligers! 

 

En, zoals elk seizoen, start ook dit seizoen met wat kleine rimpelingen, maar met elkaar kunnen we die ook weer snel overwinnen. Zo is er vanaf de aanvang van dit seizoen voor gekozen om trainingsmaterialen, dat wil zeggen ballen, pionnen en dergelijke per veld in een container beschikbaar te stellen. Dit is logistiek een stuk eenvoudiger, trainers krijgen nu niet langer per persoon een set uitgereikt. De rimpeling is dat er door deze wijziging wat weinig wedstrijdballen beschikbaar lijken te zijn gesteld om op de zaterdagen mee in te spelen. Op heel korte termijn zal dit worden aangevuld. 

 

Uit het gezucht en gekreun op te maken mag er na de zomer ook hier en daar weer wat aan de conditie worden gedaan ;-). En over rimpelingen gesproken, er viel zaterdag op korte termijn zoveel regen dat er te veel rimpelingen waren op de semi-watervelden waardoor helaas enkele wedstrijden afgelast moesten worden. Dus dat betekent dat er meteen weer wedstrijden opnieuw gepland moeten worden. Kortom, het is net hockey.

 

Als Hockeybestuur willen we iedereen heel veel spel- en clubplezier toewensen in dit nieuwe seizoen. En mocht er een rimpeling zijn, weet ons dan te vinden met jullie vragen en suggesties. Spreek ons aan of mail naar [email protected]

 

Hartelijke groet,

 

Alex van Reeuwijk

Voorzitter Hockey ZSV Schaerweijde

Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws