header-schaer-website-v6.jpg
 

TAARTENTOERNOOI groot succes

G-Hockey  |  3-9-2019

Zondag 1 september waren er maar liefst 9 teams die naar Schaerweijde afreisden om mee te doen met het beroemde Taartentoernooi. Aangepast hockey is een begrip in de regio, maar het Taartentoernooi inmiddels ook. Barneveld, Fletiomare/Shinty, Houten, Kampong, Laren, Leusden, Wageningen, Schaerweijde 1 en Schaerweijde 2 deden mee. De centrale warming-up op veld vijf, onder leiding van Bas en Marc, zorgde voor losse spieren en veel hilariteit. Vervolgens gingen de teams de strijd aan met elkaar. Bij toerbeurt mochten de teamspelers ook heuse shoot-outs nemen en een pot knotshockey spelen. Uiteraard werd er ook veel gehockeyd. 

De heerlijke taarten die door de gastteams en onze eigen spelers werden mee gebracht waren in een mum van tijd op. Niet iedereen had zijn broodje kroket al op toen de huldiging plaats vond. Dat het tot het einde toe spannend was wie met de enige echte "Schaerweijde taart” naar huis zou gaan, bleek wel. Barneveld mocht zich tenslotte kampioen noemen op basis van een hoger positief doelsaldo. Traditiegetrouw ging iedereen naar huis met een aandenken en de vaste overtuiging dat zij volgend jaar weer komen. 

De organisatoren Carolien, Herma en Erica mogen trots zijn op zo’n goed georganiseerd toernooi. Wat een feest om dit als Schaerweijde te mogen faciliteren. Uiteraard willen wij het als Schaerweijde volgend jaar graag weer op de agenda zetten (en al voorzichtig een veld reserveren voor eind augustus 2020). Dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt!

Nieuwsafbeelding

Reacties

Reinier van Hooff
Heel leuk om in het verslag te lezen hoe dit een mooi regio toernooi aan het worden is. Applaus voor de organisatie en het plezier van de deelnemers. Een goed voorbeeld doet volgen.

Reageer op het nieuws